Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με acer σειρα 5100(HELP)

jim_bokaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχάς συγνώμη αν υπάρχουν ορθογραφικά λάθη. Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα δεν ξέρω απο vista και γενικά όταν πήρα το λάπτοπ δεν είχε ούτε ένα cd ούτε καν τα windows όταν ανοιξα το pc μου είπε να κανω recoverycd αλλα εγώ δεν κατάλαβα γιατι έπρεπε να το κάνω λόγο οτι στα xp είχα τους driver και έτσι έκανα format και μετα όλα καλα. τώρα το λαπτοπ έχει πρόβλημα και δεν ξέρω 1) πως να κανω recovery 2) αν κάνω recovery τωρα θα επανελθει το pc στη ντορινη κατασταση η έτσι όπως το πήρα πριν ένα χρονο; 3) θα ήθελα να μου πεί κάποιος ακριβώς τι πρέπει να κάνω γιατι δεν ξέρω και θέλω βοηθεια. λοιπον με λίγα λόγια θέλω να κάνω format ας πούμε αλλα δεν έχω ούτε τα windows vista se cd ούτε drivers οπότε μαλλον το rcovery θα ήταν μια λύση. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ

Δημοσ.

φιλε μουτο ιδιο προβλημα ειχα και γω γιατι τωρα το δικο μου εχει γινει μανταρα και να δω αν θα ξαναφταξει. Λοιπον. Τωρα δεν δινουν σι ντι αλλα α θες κανειις μπακαπ μονος σου. Ρεκοβερυ αν κανεις θα επανελθει στην κατασταση που οταν το αγορασες. Πας προγραμματα-εσερ ρεκοβερι-σου ζηταει να κανεις πασουορντ-εκει αν θες κανεις το μπακαπ αν οχι προχωρας-διαλεγεις το ρεκοβερι και αζεις το πασουορντ- οκ καιπεριμενεις κανα 20 λεπτο

Δημοσ.

Τα ανωτερω ισχυουν οταν δεν υπαρχουν προβληματα.. Οταν ομως υπαρχουν θελει παρα πολυ προσοχη γιατι μπορει και ναμη επανελθει και να τρεχεις μετα (οπως εγω τωρα δυστυχως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...