Προς το περιεχόμενο

Απο NTFS σε FAT32

xavier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα δίσκο της seagate 500αρι usb και ειναι σε ntfs, θέλω να τον μετατρέψω σε fat32, αλλα μαλλον λογω του μεγάλου μεγέθους τα windows xp δεν μου το επιτρέπουν...υπάρχει καποιος τρόπος ή πρόγραμμα για να γίνει η μετατροπή?

Δημοσ.

Με μπέρδεψες. Επειδή είναι NTFS δε μπορείς να τον κάνεις USB ή επειδή είναι είναι NTFS μεγάλου μεγέθους δε μπορείς να τον κάνεις FAT32;

Δημοσ.

Μπορείς να τον χωρίσεις σε partition με τέτοιο μέγεθος ώστε να μπορείς να κάνεις format.

Δεν θα σου συνιστούσα να το κάνεις FAT32. Παλιότερα το είχα κάνει και εγώ, μέχρι που είδα το βασικότερο μειονέκτημα: Δεν μπορείς σε FAT32 να γράψεις αρχεία με μέγεθος πάνω από 4GB. Αν τυχόν θελήσεις να γράψεις κάποιο ISO ή MKV αρχείο θα πρέπει να το σπάσεις σε τμήματα .

Δημοσ.

Δεξί κλικ στον δίσκο, διαμόρφωση απλά αν έχεις vista δεν μπορείς να τον κάνεις fat32. Ίσως με κάποιο partition magic

Δημοσ.

Κατεβάζεις το Partition Magic,το σπας σε κομμάτια (το Fat32 δεν βλέπει πάνω από 200gb αν θυμάμαι καλά) και τον φορμάρεις με το partition.Τα χρ δεν φορμάρουν ΣΕ Fat32.Μόνο από FAT σε ΝΤFS.Tα δοκίμασα αυτά όταν προσπαθούσα να βάλω τον σκληρό μου πάνω στο Router

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...