Antwni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Γεια σας πρέπει να με βοηθήσετε σε κατι. Πήρα ηχεία 5.1 αλλα παίζουν και τα 5 μόνο σε ταινίες.Έχω κατεβάσει όλους τους driver απο τη Realtek αλλά τιποτα.Δεν βρίσκω πουθενά απο που να το ρυθμίσω για να κάνω να παίζουν και τα 5 ηχεία. Εχω Vista και η κάρτα είναι on-board. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
D1gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 O 5.1 ηχος δουλευει μονο σε ταινιες που υποστηριζουν 5.1 και σε καποια παιχνιδια! οσο για την μουσικη την ακους παντα στερεο! υπαρχουν καποιοι codecs για το mediaplayer που πετυχενουν να ακους και καλα 5.1! οποτε μην σε απασχολει που δεν ακους τα παντα 5.1 !
Antwni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το ξέρω αυτό. Αλλα γίνεται να ακούς τραγούδια σε 5.1. Τώρα το 5.1 μου παιζει μονο στο Power DVD (για μουσική λέω τωρα γιατι στισ ταινίες παίζουν και τα 5) Στο WMP δεν παίζει μουσική γιατί; Κάτι πρέπει να ρυθμίσω;
Tracer27 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Οι onboard κάρτες ήχου δεν υποστηρίζουν μετατροπή του 2.1(στερεοφωνικού) σε 5.1(high definition)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.