Προς το περιεχόμενο

Χρήση dvd-r άλλου υπολογιστή σε ασύρματο δίκτυο.

v-tidus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια μικρή ερώτηση.

Έχω έναν σταθερό και ένα wind laptop το οποίο δεν έχει dvd-r.

Θέλω να κάνω εγκατάσταση ένα game από cd στον φορητό....

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το dvd-r του σταθερού συνδέοντας το laptop είτε ασύρματα είτε ενσύρματα χρησιμοποιώντας το δίκτυο του modem router???? Αν ναι πως??? Υπάρχει κάποιος οδηγός ρυθμίσεων??

Δημοσ.

Ναι μπορείς. Απλά με δεξί κλικ > properties πάνω στο εικονίδιο του dvd-r πηγαίνεις στην καρτέλα Sharing και ενεργοποιείς το σχετικό κουτάκι. Αν το κουτάκι είναι απεργοποιημένο τότε λίγο πιο πάνω έχει κάτι μπλέ γράμματα (δεν θυμάμαι τι λένε) που μοιάζουν με διεύθυνση ίντερνετ. Κάνει κλικ σ' αυτά και από το μενού που ανοίγει επιλέγεις just enable sharing.

Καλή τύχη!!!

Δημοσ.

Για τα Ελληνικά ΧΡ, κάνε όπως λέει ο takistmr, και πάτα Κοινή χρήση και ασφάλεια.

Στο παράθυρο που θα βγει πάτα Αν καταλαβαίνετε τους κινδύνους ασφαλείας... και θα αλλάξει.

Τώρα τσεκάρισε Κοινή χρήση του φακέλου στο δίκτυο και θα δώσει μόνο του ένα όνομα στο κοινόχρηστο στοιχείο το οποίο μπορείς να το αλλάξεις και πάτα ΟΚ.

Τώρα αν στον laptop πας Ο Υπολογιστής μου, μετά στο αριστερό μέρος πατήσεις Θέσεις δικτύου και πάλι στα αριστερά Προβολή Υπολογιστών ομάδας εργασίας θα σου εμφανίσει τον σταθερό Η/Υ και θα έχει τα κοινόχρηστα στοιχεία που όρισες (DVD-R).

Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι οι δύο H/Y είναι συνδεμένοι και στημένοι σωστά με τα καλώδια δικτύου και είναι στην ίδια ομάδα εργασίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...