Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με συνδεση εξωτερικου HDD (USB)

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεπον.. καλοκαιριατικα το παθε! μαλλον τον πειραξε η ζεστη...

ενω λειτουργουσε κανονικα ο δισκος (με μονο bug οτι καθε φορα που τον συνεδεα επρεπε να μπω στο disk management του computer management για να τον κανω reactivate, οταν εγκατεστησα το deamon tools lite, εφαγε σκαλωμα και δεν τον εβλεπε. για να μην μπλεκω, εβγαλα το DT, και δοκιμασα απο την αρχη. το προβλημα που προεκυψε ειναι το εξης: ενω οταν τον συνδεω ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος των usb και εμφανιζεται κατω στο tray το εικονιδιο safely remove, στο device manager o δισκος φαινεται κανονικα, στο disk management ομως οχι. επισης ενω με το που τον συνεδεα παλιοτερα το led στο case γινοταν σχεδον αμεσως πρασινο απο πορτοκαλι, τωρα σαν να κολλαει και μενει πολυ ωρα πορτοκαλι... μπορειτε να βοηθησετε? εχω μεσα στο δισκο ολα μου τα αρχεια...

Δημοσ.

παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει γιατι μεσα στο δισκο εκτος απο ταινιες και μουσικη, εχω σχεδον ολες μου τις φωτογραφιες και τα βιντεο απο 7 χρονια...

Δημοσ.

δοκίμασες σε άλλον υπολογιστή να δεις τι κάνει?

αυτό το Bug που λες δεν μου φαίνεται κ πολύ Bug αλλά πρόβλημα του δίσκου ή του usb.

Δημοσ.

δοκιμασα σε ενα laptop με vista και μου τον εβγαζε οτι δεν ειναι "προετοιμασμενος"...

Δημοσ.

Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων μπας κ μπορέσεις να σώσεις τίποτα από τα data σου κ μετά πήγαινέ τον για αλλαγή.

Δημοσ.

Αν δε μπορέσεις με κάποιο λογισμικό να πάρεις τα δεδομένα, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βγάλεις από το κουτί του και να τον συνδέσεις απευθείας στο pc.

Δημοσ.

δοκιμασε να βγαλεις το δισκο, να τον συνδεσεις απευθειας στο pc, δες αν τον αναγνωριζει και κανε και ενα check disk. αν οχι δοκιμασε κανενα prog: recover my files να δεις αν γινεται τπτ. gl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...