overclockerd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ας τα πάρουμε ένα, ένα. Σχετικά με τους επεξεργαστές είναι θέμα ιδεολογίας, δεν θέλω να αγοράζω τα προϊόντα από μια εταιρία που την θεωρώ απατεώνα με τις πρακτικές που εφαρμόζει.Σχετικά με το τροφοδοτικό έχετε ένα δίκιο ίσος είναι υπερβολικό απλά το σκέφτηκα γιατί όπως είπα η διαφορά στην τιμή είναι μικρή, αλλά θα δούμε. Σχετικά με την ανάλυση μου αρέσει να παίζω παιχνίδια στην 32 για τις δουλείες γραφείου έχω μια 24, για αυτό σκέφτηκα τις 4 κάρτες για μεγαλύτερη απόδοση, αλλά έχω μπει σε σκέψεις. Σχετικά με τους δίσκους δεν μου έχει απαντήσει κάποιος όμως…;;; "pappous_soulis, Μπορεί να θέλει να ανοίξει σουβλατζίδικο το παιδί" Για το σουβλατζίδικο που λες θα σε απογοητεύσω μάλλον…. Ασχολίαστο αυτό για τους επεξέργαστες(εσυ θα χάσεις) όσο για τουw σκλήρους πήγαινε κάλυτερα σε ενα Veloci raptor:-)
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ας τα πάρουμε ένα, ένα. Σχετικά με τους επεξεργαστές είναι θέμα ιδεολογίας, δεν θέλω να αγοράζω τα προϊόντα από μια εταιρία που την θεωρώ απατεώνα με τις πρακτικές που εφαρμόζει. To ότι σου προσφέρει πολύ καλύτερο τετραπύρηνο στα 150 ευρώ απ'ότι η AMD δεν έχει να κάνει με το συμφέρον σου? Σχετικά με την ανάλυση μου αρέσει να παίζω παιχνίδια στην 32 για τις δουλείες γραφείου έχω μια 24, για αυτό σκέφτηκα τις 4 κάρτες για μεγαλύτερη απόδοση, αλλά έχω μπει σε σκέψεις. Ποια 32άρα έχεις και τι έχει σαν μέγιστη ανάλυση? Όσο για τις 4 κάρτες μην προβληματίζεσαι,ξέχνα τες,δεν έχουν νόημα,πάρε δυο 4870 που έχουν καλύτερο σύστημα ψύξης,ρίχ'τους και overclock και θα σου βγει και φθηνότερο και πιο δυνατό το σύστημα. Σχετικά με τους δίσκους δεν μου έχει απαντήσει κάποιος όμως…;;; Τον 300άρι Velociraptor.Απλά μετράει. "pappous_soulis, Μπορεί να θέλει να ανοίξει σουβλατζίδικο το παιδί" Για το σουβλατζίδικο που λες θα σε απογοητεύσω μάλλον…. Kαλά μην αρπάζεσαι,μια πλάκα έκανα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 τελείως πεταμένα λεφτά 4χ4850... παίρνεις μια 4870Χ2 και καθαρίζεις καλύπτει μια χαρά τα 1920χ1200... και ναι ακόμα και για τις 4 κάρτες δεν χρειαζόταν 1500αρι psu καλύτερα περίμενε για 2 χ 4870χ2 που λογικά θα κυμαίνεται περίπου στα 300ευρώ η μία ναι σου λέω...ΔΕΝ πάνω από 400 euro την έχουν στην Γερμανία...άρα φαντάσου Ελλάδα...
gregg127 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Απ'οτι ειδα θελεις να βαλεις 4 giga μνημη. Εχε υπ'οψιν οτι θα χρειαστεις 64-bit λειτουργικο.
kmilioris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Σχετικά με τους επεξεργαστές έχω κόλλημα, είναι σαν τα αμάξια ας πούμε αγοράζω κάποιες μάρκες μόνο. Δεν με πολύ ενδιαφέρουν τα χρήματα στον επεξεργαστή. Η 32 που έχω είναι η LG SCARLET. Σε κάρτες θα πάρω 2 χ 4870 τελικά. Σκληρό θα πάω για τον Velociraptor τελικά, απλά έχω και τους 2 SCSI που μου χάρισαν και είναι σφραγισμένη, αλλά θα τους κρατήσω για αποθήκευση. "pappous_soulis δεν παρεξηγήθηκα, απλά είναι το στυλ μου. Να κάνω 2 ερωτήσεις ακόμα: 1.Ξέρει κάποιος πως πάει η συνδεσμολογία σε 4 κάρτες σε CF. Έχω κολλήσει, δεν μπορώ να το βρω πουθενά. 2.Πια είναι η διαδικασία για να δημοσιευτεί μετρήσεις? Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Σχετικά με τους επεξεργαστές έχω κόλλημα, είναι σαν τα αμάξια ας πούμε αγοράζω κάποιες μάρκες μόνο. Δεν με πολύ ενδιαφέρουν τα χρήματα στον επεξεργαστή.Η 32 που έχω είναι η LG SCARLET. Σε κάρτες θα πάρω 2 χ 4870 τελικά. Σκληρό θα πάω για τον Velociraptor τελικά, απλά έχω και τους 2 SCSI που μου χάρισαν και είναι σφραγισμένη, αλλά θα τους κρατήσω για αποθήκευση. "pappous_soulis δεν παρεξηγήθηκα, απλά είναι το στυλ μου. Να κάνω 2 ερωτήσεις ακόμα: 1.Ξέρει κάποιος πως πάει η συνδεσμολογία σε 4 κάρτες σε CF. Έχω κολλήσει, δεν μπορώ να το βρω πουθενά. 2.Πια είναι η διαδικασία για να δημοσιευτεί μετρήσεις? Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας. Κατ'αρχάς η οθόνη σου παίζει σε μέγιστη ανάλυση 1366x768,ανάλυση πιο "ελαφρυά" κι απο 1280x1024.Ακόμα και δυο 4870 είναι υπερβολή για τέτοια ανάλυση. Το να θες να στήσεις τέσσερις κάρτες 4850 για μια τέτοια ανάλυση είναι στην καλύτερη περίπτωση γελοίο.No offense.Ξέχνα το quad crossfire. Συνεχίζω. Οι επεξεργαστές δεν είναι σαν τα αμάξια,δεν τους έχεις παρκαρισμένους στην αυλή σου να τους χαζεύεις να γυαλίζουν στον ήλιο.Και δεν είναι μόνο τα λεφτά άλλα κυρίως οι επιδόσεις του επεξεργαστή.Εκτός του ότι είναι σαν τεχνολογία γύρω στον ένα χρόνο πίσω απο τους επεξεργαστές της Intel,σου είναι άχρηστοι 4 πυρήνες για λόγους που βαριέμαι να αναλύω.Ένας γρήγορος διπύρηνος θα ταίριαζε καλύτερα στις ανάγκες σου. Την τελευταία ερώτηση δε τη κατάλαβα.
kmilioris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν πούμε κάι τέτοιο CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q9450 2.66 GHZ or INTEL CORE 2 EXTREME QUAD QX9650 3.0 GHZ (Τα αξίζει τα λεφτά του…? Γιατι έχει 780?) MB: MSI P45 DIAMOND,S775,P45 ΤΡΟΦ/ΚΟ: THERMALTAKE 1000W PFC CASE: ΤHERMALTAKE VH6000BWS ARMOR PLUS VGA: 2 χ MSI VGA R4870-T2D512 RAM: 4GB αλλά τι? HDD: WESTERN DIGITAL WD3000GLFS VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM SATA2
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Θα σου πρότεινα Intel Core 2 E8600 για επεξεργαστή.Ο QX9650 είναι ακριβώς γιατί είναι ειδικά για overclocking. Μητρική ή Asus Maximus Formula,ή Asus P5Q Deluxe. Mνήμες θα σου πρότεινα αυτές. Τροφοδοτικό Corsair 750w. Tα άλλα όπως τα έχεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Η 32 που έχω είναι η LG SCARLET. Σε κάρτες θα πάρω 2 χ 4870 τελικά σοβαρά τώρα για 1366χ768 θα πάρεις 2χ4870?! και μια 4850 είναι υπεραρκετή για τόσο μικρή ανάλυση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.