Προς το περιεχόμενο

Στα Vista παίζουν 2 από τα 5 ηχεία..

mad1kas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

ειμαι κατοχος των Logitech x-530 και το προβλημα ειναι οτι στα Vista παιζουν μονο τα δυο μπροστινα ηχεια οταν ακουω μουσικη ενω πριν που ημουν στο Kubuntu επαιζαν κι τα 5 χωρις καμια ιδιαιτερη ρυθμιση....η κάρτα ηχουν που εχω ειναι η SupremeFX II οπου ερχεται μαζι με τις Asus μητρικες...εχω εγκαταστησει τους νεότερους drivers αλλλα το προβλημα συνεχιζει...οταν παω στις ρυθμισεις των ηχειων στον πινακα ελεγχου και παταω σε κουμπακι που λεει δοκιμη τοτε παιζουν ολα τα ηχεια...που σημαινει οτι δουλευουν..

μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω ωστε να παιζουν κι τα 5 ηχεια μου στα Vista?

Δημοσ.

Αν και δεν εχω Vista, πιθανολογώ ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι στις ρυθμίσεις. Αν έχεις δηλωμένα 5.1 ηχεία το σύστημα αναγνωρίζει την μουσική ως στερεοφωνική (που κατά πάσα πιθανότητα έτσι είναι) και βγάζει τον ήχο μόνο από τα δύο μπροστινά. Δοκίμασε να δηλώσεις τα ηχεία ως απλά στερεοφωνικά (μήπως βγάλουν όλα τα ηχεία σου ήχο) από τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου και μετά ξαναδοκίμασε. Αν δουλέψει αυτό, μην ξεχάσεις όταν θες να δεις καμιά ταινία, να γυρνάς τις ρυθμίσεις της κάρτας ξανά στο 5.1, αλλιώς θα ακούς τους ίδιους ήχους από όλα τα ηχεία.

Δημοσ.

το 5.1 είναι επιλεγμενο κι απο τις ρυθμισεις της καρτας ηχου κι απο τα Vista...αν δοκιμασω να τρεξω ενα .ac3 τότε παίζουν όλα τα ηχεία...

μήπως το πρόβλημα να έιναι ο player τελικά;

λέτε να δοκιμάσω κάποιον άλλον;

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο πρόβλημα έχω και δεν μου παίζουν τα 5 ηχεία μόνο τα 2.Τα 5 παίζουν μονο σε dvd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...