Cntrl+X Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Με αφορμή κάποια απόπειρα του Lucifer να ρίξει λίγες σταγόνες ποίησης στον ωκεανό του διαδικτύου σε άλλο thread, είπα να κάνω την αρχή με ένα νέο topic, χωρίς να έχω σιγουρευτεί ακόμα ότι κάτι τέτοιο δεν έχει επαναληφθεί στο insomnia. Μια φορά στα δέκα χρόνια, να σ' ενοχλώ, να μ' ενοχλείς, σαν πέσουνε στον Ήλιο χιόνια, τότε απ'τη σκέψη μου θα βγεις.
livewire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Με αφορμή κάποια απόπειρα του Lucifer να ρίξει λίγες σταγόνες ποίησης στον ωκεανό του διαδικτύου σε άλλο thread, είπα να κάνω την αρχή με ένα νέο topic, χωρίς να έχω σιγουρευτεί ακόμα ότι κάτι τέτοιο δεν έχει επαναληφθεί στο insomnia. Μια φορά στα δέκα χρόνια, να σ' ενοχλώ, να μ' ενοχλείς, σαν πέσουνε στον Ήλιο χιόνια, τότε απ'τη σκέψη μου θα βγεις. Αν αυτή ήταν η πρόθεσή του, τότε το δικό σου τετράστιχο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι:ρ
TNT1982 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 να συνεισφερω κι εγω εκλεκτη ποιηση (οχι δικης μου εμπνευσης) μες στον καθρεφτη της BMW βλεπω τα ματακια σου τα μπλε τα ματια σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε αποψε εχω περιοδο μα εχω κι αλλη διοδο ερωτα μου τοκογλυφε γλυφε το κορμι μου γλυφε και το καλυτερο (Νταιζη Ντουκουνα) Μωρο μου με απογειωσες Κι υστερα με προσγειωσες Με απαλλοτριωσες Με απαλλοτριωσες Με εχτισες με σοβατισες και τωρα με γκρεμιζεις και με τα μπαζα μου αλλου λακουβες πας και γεμιζεις Με απαλλοτριωσες με απαλλοτριωσες...
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 @Cntrl+X λυπαμαι που θα στο πω, αλλα δεν ειναι μερος εδω για ποιηση...
livewire Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 ΗΣΥΧΑΣΤΕ Πρωί πρωί καθώς έβγαινα από το σπίτι μου, είδα το αγγελτήριο του θανάτου μου. «Τον αγαπημένο μας φίλο…» έγραφε. Ώστε λοιπόν δεν είχα συγγενείς. Πήρα γρήγορα ένα ταξί κι ανέβηκα στην Κηφισιά. Σʼ όλο τον δρόμο υπήρχαν τεράστια πανώ που γράφαν: «ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ», «ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ». Στην Κηφισιά είχα ραντεβού με τον Διάβολο. Καθοταν σʼ ένα καφενείο και με μια μαύρη βούρτσα βούρτσιζε τα ρούχα του. — Εντάξει, μου είπε, είναι όλα κανονισμένα. — Σας εξασφαλίσαμε ακόμα και νερό. — Ησυχάστε — Ησυχάστε — Ησυχάστε
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251852
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.