metatron Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει τι διαφορά έχουν τα mode του defrag (stealth-space-complete...) στο o&o? και ποιό συνίσταται να κάνουμε για καλύτερα αποτελέσματα? ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Το stealth είναι για να κάνει defrag ενώ δουλεύεις, χωρίς να σε ενοχλεί. Το space είναι για να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο, με το να βάζει τα μικρά αρχεία μαζί (νομίζω). Το Complete είναι πλήρη αναδιοργάνωση του δίσκου και προφανώς η πιό αργή επιλογή. Για αρχή καλά είναι να κάνεις ένα comlete και μετά ανά τακτά διαστήματα ή μέσω του scheduler να κάνεις stealth.
NOPSTRIM Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 There are five different defrag methods: Stealth, Space, Complete/Name, Complete/Modified, Complete/Access. "Stealth" is designed for use on PCs with large files and little free space, "Space" method is designed for heavily fragmented drives. "Complete" methods (Name, Modified and Access) sort the files on your drives alphabetically, according to date last changed, and according to date last accessed. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο Space μια φορά το μήνα...
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Όντως... βαριόμουνα να κάνω setup το prog και θυμόμουν κάποια πράγματα από την τελευταία φορά που το είχα βάλει (μάλλον λάθος). :X:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.