GiorGhino Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δεν κατάλαβα γιατί το Google Earth έγινε αυτό το φαινόμενο αφου υπήρχαν τέτοια προγράμματα πριν απο αυτό όπως ένα της Nasa που χε καποτε το computer για όλους. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
alex2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Λες το Nasa World Wind. Όταν είχε βγει το Google Earth μπορούσες να βλέπεις σε επίπεδο σπιτιών(όπως και τώρα) ενώ τότε με το Nasa World Wind μπορούσες να βλέπεις μόνο σε επίπεδο πόλης. Αυτός νομίζω είναι ο βασικός λόγος
GiorGhino Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ααα.... Δεν το χα βαλει ποτε. Δεν είχα ιντερνετ τότε
GIANNISPATRA Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέγα λάθος δεν υπήρχαν άλλα . Πρώτο ήταν το google earth και πριν το αγοράσει η google λεγόταν KEYHOLE κάπως έτσι . Το world wind κατ'εμέ αποτελεί μεγάλη πατάτα της NASA αφού νομίζω το πρόγραμμα ήταν 200 mb και χωρίς να σου παρέχει ανάλυση μεγάλη στις πόλεις . Σε αντίθεση με το μέγα πρόγραμμα google earth το οποίο είναι γύρω στα 20 mb και χτυπάει δυνατά .
alex2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Συμφωνώ απόλυτα ότι το Nasa World Wind ήταν πατάτα Αλλά έχω την αίσθηση ότι βγήκε πριν από το google earth.
opts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Και να μη ξεχνάμε ότι εκτός ότι όντως είναι καλύτερο απο πίσω είναι και ο Γοογλοκράτορας
alex2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ε καλά μην βγάλουμε και την NASA μαγαζάκι τώρα
nicsie Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Το nasa wind έχει επιλογές σε layer οι οποίες είναι εκπληκτικές όπως υπέρυθρα και κανάλια(band) από δορυφόρους τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν "επαγγελματικα" από τους γνώστες. Το google είναι απλά πιο ερασιτεχνικό με υψηλή ανάλυση βέβαια το οποίο για το μέσο χρήστη είναι το ζητούμενο.
GiorGhino Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ε καλά μην βγάλουμε και την NASA μαγαζάκι τώρα Πες τα! Αφου και το google earth τις μισες φωτογραφίες τις έχει πάρει απο την ΝΑSA! Λες να χει δορυφόρους δικους του? Άκουσες τώρα που θελε να κανει το Google Mars? Απο ποιόν τις ζήτησε της φωτο? Απο τη ΝΑSA και γιατί το ανέβαλε? Γιατί του πέταξε ένα "όχι" στη μάππα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.