Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αναπαραγωγή ήχου

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Αρχικά να πω ότι χρησιμοποιώ τον Windows media player και το πρόβλημα το παθαίνω σε αυτόν.

Λοιπόν,όταν ακούω μουσική τα ηχεία μου δίνουν την αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται από την οθόνη (δηλαδή από το κέντρο των δύο ηχείων,κάτι σαν surround σε mp3 να το πω; :confused:).Αυτό νομίζω είναι φυσιολογικό.Έχω παρατηρήσει όμως σε αρκετά τραγούδια ότι για κάποια δευτερόλεπτα (5-10) ο ήχος δεν προέρχεται από το κέντρο των ηχείων αλλά από το ένα ηχείο.Βασικά,όταν γίνεται αυτό,για να σας δώσω να καταλάβετε,έχω την εντύπωση ότι το ένα ηχείο αναπαράγει πιο δυνατά τον ήχο από ότι το άλλο ή σαν να είναι χαλασμένο το ένα.

Έχω όμως παρατηρήσει ότι αυτό το κάνει την πρώτη φορά αναπαραγωγής του τραγουδιού.Για παράδειγμα,ανοίγω ένα mp3 και την πρώτη φορά που θα ακούσεις το τραγούδι θα το κάνει αυτό το πρόβλημα.Αν όμως με το δείκτη του ποντικιού,χωρίς να πατήσω διακοπή,το βάλω από την αρχή δεν θα μου εμφανίσει το πρόβλημα.Αν πάλι πατήσω διακοπή και αναπαραγωγή θα μου το εμφανίσει. :confused:

Επίσης,ένα άλλο παράξενο είναι ότι σε μερικά mp3 αυτό το κάνει και στον ίδιο χρόνο αναπαραγωγής τους,δηλαδή στα 33 δευτερόλεπτα αναπαραγωγής συμβαίνει αυτό μέχρι τα 39 περίπου δευτερόλεπτα.

ΤΙ πρόβλημα μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά;Λέτε να είναι πρόβλημα των ηχείων μου;Νομίζω πρέπει να είναι πρόβλημα software ή κάποιος ιός,worm.

Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας το πει.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Ένας φίλος είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα στο powerdvd με 5.1 ηχεία. Άλλαξε player και έβαλε το kmplayer και δεν το ξανάκανε. Δοκίμασες κάτι άλλο (Winamp, vlc, kmplayer) να δεις αν το κάνει κι εκεί;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...