archi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 παρατηρησα στο iphone μου οτι δεν δουλευει το 1 ηχειο,ακριβως το ιδιο ηχειο δεν δουλευει κ σε εναν φιλο μου ο οποιος πιθανολογη οτι εγινε απο πεσιμο.υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα του software?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 παρατηρησα στο iphone μου οτι δεν δουλευει το 1 ηχειο,ακριβως το ιδιο ηχειο δεν δουλευει κ σε εναν φιλο μου ο οποιος πιθανολογη οτι εγινε απο πεσιμο.υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα του software? Μια χαρα δουλευουν τα iphones σας.Το ενα ειναι ηχειο και το αλλο ειναι μικροφωνο.
Thresher Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μια χαρα δουλευουν τα iphones σας.Το ενα ειναι ηχειο και το αλλο ειναι μικροφωνο. Έτσι ακριβώς
Heatspreader Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πραγματικά διαβάζοντας το τίτλο σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν το πρόβλημα και χαμογέλασα. Είχα και εγώ την ίδια απορία και ρώτησα ένα φίλο και μου είπε ότι έτσι είναι... Κανένα πρόβλημα δεν έχει! Όπως το είπε ο Gi0, το ένα είναι μικρόφωνο και το άλλο ηχείο.
archi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 κ γω γελασα με την βλακεια μου...απλα ειχα την αισθηση οτι ειναι χαμηλος ο ηχος μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.