tmjuju Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα Ailouros Δεν ξέρω πια ποιόν εμπιστεύομαι περισσότερο τη sony ή το ΙΝQ στις ανακοινώσεις τους. Αλλά όπως λέει και στο Techradar Let the rumour and speculation about the PS4's CPU and GPU begin!
Ailuros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα AilourosΔεν ξέρω πια ποιόν εμπιστεύομαι περισσότερο τη sony ή το ΙΝQ στις ανακοινώσεις τους. Αλλά όπως λέει και στο Techradar Let the rumour and speculation about the PS4's CPU and GPU begin! *πετάγεται μέσα από ένα σωρό κουρέλια* εμέναααααααααααααααααααα εμένααααααααααααααααααααααααααααα ΄Οταν αυτό που πας να φτιάξεις καταναλώνει τόνους ρεύματος είναι κόκκινο φωτάκι τόσο για την Microsoft όσο και για την Sony. Kαι αν δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο αυτό που λέω η NV κάθε άλλο παρά ο μεγάλος απών θα είναι στις μελλοντικές κονσόλες και η εταιρία που μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει όλη την αρχιτεκτονική της φιλοσοφία είναι η Intel. Tα 2kW πως σου φαίνονται σαν τιμή; Χαρχαρχαρ
Ailuros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Reality check time: Abrash contends that Larrabee’s performance will be above 1 teraflop, or a trillion floating point operations per second. Abrash said that Larrabee isn’t likely to be as fast at raw graphics performance as other graphics chips, but it is power-efficient and flexible. It’s just another day in the graphics chip war. http://venturebeat.com/2009/03/27/intels-larrabee-graphics-processor-draws-a-crowd-at-game-developers-conference/ Μετάφραση σε απλά ελληνικά: για να επιτευχθεί Χ επίπεδο επάρκειας κατανάλωσης ρεύματος, ευνουχίστηκε το αποτέλεσμα ανάλογα. Δεν θα έλεγα ότι κάτι τέτοιο είναι "power efficient" αλλά "castrated to reach power efficiency".
tmjuju Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Reality check time: http://venturebeat.com/2009/03/27/intels-larrabee-graphics-processor-draws-a-crowd-at-game-developers-conference/ Μετάφραση σε απλά ελληνικά: για να επιτευχθεί Χ επίπεδο επάρκειας κατανάλωσης ρεύματος, ευνουχίστηκε το αποτέλεσμα ανάλογα. Δεν θα έλεγα ότι κάτι τέτοιο είναι "power efficient" αλλά "castrated to reach power efficiency". lol castrated εληνικά ;-)
Ailuros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αναμενόμενο ήταν μετά την πόρτα που έφαγε η Intel από τους κατασκευαστές κονσολών. Και για να είμαι ειλικρινείς από την αρχή που δημοσιεύσανε κάποιες λεπτομέρειες φαινόταν ότι δεν θα ήταν δυνατόν να φτιάξουν ένα μεγαθύριο που θα καίει ατέλειωτο ρεύμα. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι το LRB δεν θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σαν αρχιτεκτονική. Σε αυτό το στάδιο είμαι περίεργος να μάθω τι σκοπεύει να κάνει η Intel στο μέλλον με τα SoC της για notebooks. Θα συνεχίσει να λειτουργεί το τμήμα chipset τους ή θα αγοράσουν IP και για αυτή την αγορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.