Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με την ασυρματη συνδεση

stroumf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

τις τελευταιες μερες κατι εχει παθει το λαπτοπ, και ενω δειχνει να συνδεεται το εικονιδιο στο ασυρματο δικτυο, δεν μπορει ο εχπλορερ να ανοιξει σελιδα, ουτε καποιο αλλο προγραμμα να τρεξει οπως live messenger και ο,τι απαιτει ιντερνετ. πεταει που και που καποιο μηνυμα που λεει οτι εχει προβλημα με tcp/ip και οτι το λαπτοπ δειχνει οτι εχει λαθος ip γιαυτο δε συνδεεται.α!επισης, το εικονιδιο μπορει να δειχνει συνδεδεμενο, αλλα εκει που εμφανιζει τα διαθεσιμα δικτυα λεει οτι δεν εχει συνδεθει. να προσθεσω οτι το system backup δεν το βρισκω. τι κανω για να παιξει η ασυρματη συνδεση?δεν εχω δοκιμασει αν θα παιξει με ενσυρματο.Ευχαριστω!

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι φταιει το δικτυο, δεν εχω αλλη συσκευη να βαλω.. μαλλον θα πρεπει να παω να το ελεγξω το λαπτοπ κοντα σε κανενα αλλο ασυρματο δικτυο. οταν εχει χαμηλο σημα βγαζει αλλο μηνυμα, δεν μου κανει τετοια κολπα. δε φταιει το σημα. αφου μου λεει για ip...

Δημοσ.

Αν το σήμα είναι οριακό μπορεί να συνδέεσαι κανονικά αλλά το δίκτυο να σέρνεται ή ακόμα και να μην κάνει τίποτα.

Γιατί δεν πας το laptop δίπλα στον router σου να δεις αν το κάνει ακόμα αυτό?

Επίσης....μπορείς να μας δώσεις ένα screenshot με το μήνυμα που σου πετάγεται?Γιατί μήνυμα για λάθος ΙΡ δεν έχω δει ποτέ μου.

Και κάνε και ένα ipconfig αν μπορείς και στείλε μας τι σου βγάζει.

Δημοσ.

τωρα δειχνει οτι συνδεεται κανονικα, αλλα οταν παω να ανοιξω σελιδα λεει ο explorer δεν μπορει να ανοιξει αυτη τη σελιδα, και οταν ανοιγω καποια προγραμματα που χρησιμοποιουν το ιντερνετ η νακανς θπδατεσ λεει unable to connect to server ή για ip, καθε προγραμμα βγαζει και κατι διαφορετικο... :-(

Δημοσ.

Αν δεν δώσεις περισσότερες πληροφορίες δεν θα πάρεις ποτέ απάντηση ;)

Σου είπα, κάνε ένα ip config και στείλε μας τι σου βγάζει.

Επίσης πες μας ποια είναι και η ΙΡ του router σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...