Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για Conn-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω σταθερό και ίντερνετ από τον ΟΤΕ πάνω από ενάμιση χρόνο από OTEnet OnDSL Kit.Χτες ο ΟΤΕ μου έστειλε ένα χαρτί που μου λέει ότι έχω τη δυνατότητα να αναβαθμιστώ σε Conn-x ή σε Conn-x talk.Τέλος πάντων,λέω να κάνω την αναβάθμιση μιας που τα είχα παραμελήσει αυτά.Επειδή όμως δεν έχω πάει ακόμα να κάνω κάτι ερωτήσεις που θέλω και πολύ φοβάμαι πως και να πάω πιθανώς δεν θα ξέρουν ούτε οι ίδιο να μου απαντήσουν,γι' αυτό λέω να ρωτήσω εσάς.

Αφού θα κάνω αναβάθμιση σε Conn-x κανονικά θα μου στείλουν το πακέτο του Conn-x.Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο μόντεμ περιέχει το πακέτο;Έχω τη δυνατότητα να διαλέξω εγώ το μόντεμ,ακόμα και επί πληρωμή λίγων χρημάτων;Ρωτάω γιατί θα 'θελα ένα με κεραία για Wi-Fi.Δεν ενδιαφέρομαι ακόμα για κάτι πιο "καλό" (Linksys,Zyxel κτλ).Θα προτιμούσα κάτι πιο απλό και φθηνό (για τώρα μιας που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μόντεμ).

Επίσης,κάπου διάβασα ότι έχει μια προσφορά ο ΟΤΕ,ότι με σύμβαση παραμονής 6 μηνών στον ΟΤΕ έχεις 44% μείωση στην τιμή των 8 mbps.Αληθεύει αυτό;Έρχεται πιο φθηνή και από την 1 mbps!

Τέλος θα 'θελα να μου πείτε την τιμή στο 1 mbps από ΟΤΕ.Είδα στην σελίδα του Conn-x ότι είναι 16,50 ευρώ αλλά μήπως δεν την έχουν ενημερωμένη;Εμένα μου έρχεται 13,50 (το 1mbps εννοείται). :confused:

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...