G_Zisis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδιά! Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση μήπως είχε ανεβεί αντίστοχο θέμα αλλά δεν βρήκα τίποτα που να με βοηθήσει,γι' αυτό άνοιξα καινούργιο θέμα. Λοιπόν πριν λίγο καιρό έμπαινα στο Gamespot για να ενημερώνομαι για games.Το IGN δεν το είχα δώσει καθόλου σημασία.Βασικά δεν είχα μπει καν να δω πώς είναι το site. Βλέπω όμως πως σε πολλά forums (συμπεραλαμβανομένου και του Insomnia) έχουν ανεβασμένες foto από επερχόμενα παιχνίδια σχεδόν πάντα από το IGN.Έτσι μου κίνησε την προσοχή και σκέφτηκα μήπως είναι καλύτερα να χρησιμοποιώ το IGN παρά του Gamespot.Έχω διαβάσει και κάτι κακιές φήμες κατά του Gamespot. Λοιπόν,θα 'θελα να πείτε ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο,ποιο χρησιμοποιήτε (τουλάχιστον περισσότερο).
opts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Για όσους δεν τα ξέρουν και θέλουν να τα ψάξουν τα url είναι εκτός απο το gamespot και το ign που είναι σε .com το eurogamer είναι σε .net Εγώ πάντως προτιμώ το gamespot
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Και τα 2 έχουν τα καλά και τα κακά τους. Γιατί να μην ενημερώνεσαι και από τα 2 (ή 3 ή και παραπάνω);
G_Zisis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Βασικά έχω ακούσει πολλά κακά για το Gamespot και σκέφτηκα μήπως ήταν καλύτερο να σταματήσω να ενημερώνομαι από αυτό.Το μόνο που έχω ακούσει για το IGN είναι κάτι για "διασυνδέσεις" με τη Microsoft για να φανεί πιο πολύ το 360 αλλά δεν νομίζω να ισχύει. Επίσης όπως είπα,όσες foto έχω δει ανεβασμεένες από παιχνίδια είναι από το IGN.Τυχαίο είναι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.