Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μηχανες αναζητησης και οχι μονο

guini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κανει και reset στο router.εχω κανει απειρα πραγματα.εχω ασυρματη συνδεση και τον συνδεσα με καλωδιο και παλι τα ιδια.τωρα μπαινω στο yahoo.com ενω δε μπορουσα να μπω γιατι εβαλα 1 proxy.αλλα παλι δεν μπορω να μπω σε διαφορες σελιδεσ οι οποιες καταληγουν σε com(αλλα οχι σε ολες)στισ περισσοτερες μπαινω.απο οτι καταλαβαινω καποια ρυθμιση θελει η στο dns η καπου αλλου.

Δημοσ.

proxy δεν ειχα βαλει γιατι οι ρυθμισεις ηταν αυτοματες και δεν ειμαι σε χωρο εργασιας.πριν κανω το φορματ μου ειχε πεταξει το ιντερνετ το intivirus 2009 στα καλα καθουμενα για να το κατεβασω.και απο τοτε αρχισαν τα προβληματα.antivirus εχω το NOD32.

Δημοσ.

εκανα ipconfig/all οπωσ μου ειχε πει καποιοσ και λειπει το επιθημα dns συγκεκρ συνδεσης.σημαινει κατι αυτο????επισης στη ρυθμιση παραμετρων ip windows το επιθυμα κυριου dns λειπει, τυπος κομβου αγνωστος και δρομολογηση ip και ενεργοποιησημεσολαβησης wins και τα 2 ΟΧΙ.αμα γνωριζετε πειτε μου ...

Δημοσ.

Eιχα παθει κι εγω κατι αντιστοιχο. Αιτια του προβληματος ηταν ενα virus-trojan το οποιο λεγεται vundo και κυκλοφορει σε πολλες παραλλαγες. Τα προβληματα μου λυθηκαν με την τελευταια εκδοση του Ad-aware και το SuperAntispyware http://www.superantispyware.com/. Κανε ενα πειραμα να δεις αν φταιει αυτο και σε σενα: Ανοιξε το firefox, μπες στο google, μπες στον task manager με control+alt+del, κλεισε την process explorer.exe (Θα κλεισει ο explorer τον windows και θα μεινουν μονο τα ανοιχτα προγραμματα, με alt+tab πηγαινε στον firefox και δοκιμασε να κανεις αναζητηση τωρα.

Δημοσ.

αυτο το προβλημα ηταν χθεσ.τωρα μπαινω και στο yahoo kai στο googlε και ολα 1 χαρα.απλα καποιες σελιδες δε πανε καλα πχ στο facebook δεν εμφανιζεται καμια φωτογραφια!!ουτε καν τα εικονιδια απο τα applications!!!

Δημοσ.

πρωτον βγαλε το nod και βαλε kaspersky εστω trial για να ελεγξεις πιανει πολλα περισοττερα και μετα spyware doctor.Aν και οι φωτο περισοττερο dns θυμιζουν

Δημοσ.

Αν εκανες format και τα προβληματα σου σε ακολουθουν σκεφτομαι οτι μηπως καποιο απο το προγραμματα σου (που ισως το εχεις σε κανενα cd η σε flashaκι) εχει το virus και το ξαναπερνας αθελα σου. Προτεινω να κατεβασεις τα εξης 4: Kaspersky, spybot s&d, ad-ware και Superantispyware. Ολα εκτος απο kaspersky ειναι free. Να τα κατεβασεις ομως, μην τα περασεις αν τα εχεις ηδη, ωστε να εισαι σιγουρος οτι ειναι καθαρα. Κατεβασε τα λοιπον, τρεξτα και αν εισαι καθαρος ξανασυζηταμε τι φταιει...

Δημοσ.

κατεβασα το superantispyware και βρηκε καποια trojan vundo(8)+(4) adware vundo αλλα και 1 registry (μαλλον) που λεγεται rogue.winsystem-installer/recident!αυτα τα σβηνω ολα????φαβαμαι μη σβησω κατι που χρειαζεται για το pc.

Δημοσ.
κατεβασα το superantispyware και βρηκε καποια trojan vundo(8)+(4) adware vundo αλλα και 1 registry (μαλλον) που λεγεται rogue.winsystem-installer/recident!αυτα τα σβηνω ολα????φαβαμαι μη σβησω κατι που χρειαζεται για το pc.

Ειναι αυτο που σου ελεγα φιλε, σβηστα ολα αφοβα.

Δημοσ.
το προβλημα παραμενει!πηγα σημερα πηρα καινουρια windows xp.το εκανα format.στην αρχη ολα καλα,εμπαινε κανονικα σε ολες τις σελιδες.μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια.αμα εχει καποιοσ καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει γιατι θα τρελαθω,εδω και 1 βδομαδα ψαχνω να βρω λυση!

Είναι ο mystikotitaypologisti κατά μεγάλο ποσοστό!!!!

Αφαιρείται δύσκολα αλλά όχι απαραίτητα με format!!!

Δοκίμασε το Spybot - Search & Destroy

Και αν δεν έχεις firewall βάλε το COMODO

αφου εκανε format

περνα μονο windows και service pack 3 στο pc και τιποτε αλλο μηπως καποιο αλλο προγραμμα σου κανει προβλημα.επq ισης δες αθτο με το pppoe /llc pppoa /vc στο ρουτερ.

Δημοσ.

Λυθηκε παιδια το προβλημα μου σας ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο που διαθεσατε.τελικα ηταν ιος και τον καθαρισα με το kaspersky.thnx!!!!

Δημοσ.
αφου εκανε format

Δεν εννοούσα ότι δεν αφαιρείται με format αλλά ότι δεν χρειάζεται να κάνει format για να τον βγάλει!!!!:-):-):-):-):-)

Δημοσ.

παντως αμα εκανε φορματ σημαινει οτι μετα ξαναπερασε καποιο προγραμμα που ειχς τον ιο αλλιως δεν γινετε μετα απο φορματ ο ιος να μην εφυγε.

Δημοσ.

ο ιος ητανε μεσα σε κατι drivers που ειχα για το πληκτρολογιο.και τον περασα ξανα μετα το φορματ που ειχα κανει.αλλα τωρα ολα οκ.τελος καλο ολα καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...