Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μηχανες αναζητησης και οχι μονο

guini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εχω το εξης προβλημα.Οταν μπαινω στην σελιδα του Google.gr και παω να κανω αναζητηση δειχνει οτι παει να κανει αλλα δε κανει τιποτα.Tο ιδιο και για το Yahoo.Επισης ενω μπορω να μπω σε σελιδες που τελειωνουν σε gr και net δε μπορω να μπω σε com παρα μονο σε περιπτωση που την καθορισω ως αρχικη.Και παλι αν μπω καταφερω και μπω δε μπαινω στα hyperlinks.Με τα gr και ετ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Δοκιμασα και με αλλες μηχανες αναζητησης αλλα τιποτα!Να προσθεσω οτι ειχα κανει format πριν απο 3 μερες και για αυτο μου φαινεται παραξενο!

Δημοσ.

Αυτό μου φαίνεται για DNS πρόβλημα.

Μπορεί να έχεις κάποιες λάθος ρυθμίσεις στο DNS στην σύνδεσή σου αλλά μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής.

Αρχικά κάνε δύο πράγματα.

1) Καθάρισε την cache του browser που χρησιμοποιείς

2) Καθάρισε το DNS cache εκτελώντας ipconfig /flushdns από cmd.

Μετά δοκίμασε αν έστρωσε η κατάσταση.

Αν όχι πες το για να δοκιμάσουμε τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Αν το συγκεκριμένο πρόβλημα συνοδεύεται και από spam από ένα παράθυρο mystikotitaypologisti τότε είναι γνωστό πρόβλημα με ιό. Υπάρχει και παλαιότερο thread με το ίδιο θέμα αλλά δεν θυμάμαι αν είχε βρεθεί λύση.

Δημοσ.

επισης ισως ακουγεται λιγο παραξενο αλλα σε σπανιες περιπτωσεις παιζουν κατι φρικες οχι μονο απο dns αλλα και απο οταν το ρουτερ αντι για pppoe ειναι Pppoa.

Δημοσ.

Για να ανακεφαλαιωσω:Μπαινω σe sites εκτος απο εκεινα που τελειωνουν σε com και ακομα δε μπορω να κανω αναζητηση παρα μονο με το search.live.com.μπαινω msn κανονικα,οταν μπαινω στο facebook δε μπορω να παω σε κανενα hyperlink.ετσι γινεται και με ολα τα υπολοιπα sites(com)ΕΚΑΝΑ αυτα που μου ειπατε καθαρισα ολα τα cookies και περσα το οπερα αλλα τιποτα....

Δημοσ.

το προβλημα παραμενει!πηγα σημερα πηρα καινουρια windows xp.το εκανα format.στην αρχη ολα καλα,εμπαινε κανονικα σε ολες τις σελιδες.μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια.αμα εχει καποιοσ καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει γιατι θα τρελαθω,εδω και 1 βδομαδα ψαχνω να βρω λυση!

Δημοσ.

επισης να αναφερω οτι το προβλημα ειναι σε 1 λαπτοπ acer aspire1800.εχουμε και 1 desktop στον ιδιο χωρο το οποιο μπαινει κανονικα σε ΟΛΕΣ τισ σελιδες με την ιδια συνδεση η οποια ειναι dsl.

Δημοσ.

Αν πας και συνδεθείς από κάπου αλλού ο υπολογιστής συνδέεται κανονικά?

Επίσης μπορείς να συνδεθείς ασύρματα στο δίκτυο? Αν δεν έχεις ασύρματο router αλλά έχει ασύρματο αντάπτορα το desktop συνδέσου μέσω αυτού για να δεις αν παίζει έτσι πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα reset τον router, μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα με την MAC address του network adapter του μηχανήματος.

Ερώτηση: Βρίσκεσαι σε χώρο εργασίας?Μήπως συνδέεσαι με κάποιον proxy?

Δημοσ.

Είναι ο mystikotitaypologisti κατά μεγάλο ποσοστό!!!!

Αφαιρείται δύσκολα αλλά όχι απαραίτητα με format!!!

Δοκίμασε το Spybot - Search & Destroy

Και αν δεν έχεις firewall βάλε το COMODO

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...