Προς το περιεχόμενο

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ DVD....

tmaestros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.... ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ...ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ DVD ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ??ΣΤΟ DVD ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ....ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ....:-D???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

Στο DVD, όχι. Δεν υπάρχει τρόπος.

Στο πρόγραμμα που έκανες την μετατροπή πρέπει να βρεις τις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους και να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειρά.

Από την στιγμή όμως που είσαι μυστικοπαθείς και δεν μας λες ποιο πρόγραμμα είναι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε παραπάνω.

Και τι εννοείς με το "ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ"???

Δημοσ.

ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ AVI K TO ΑΡΧΕΙΟ SRT....TO ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ΕΝΑ DVD Κ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ DVD PLAYER (ΟΧΙ ΣΤΟΝ Η/Υ)....ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..ΜΕ ΤΟ NERO TO ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ....ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....

Δημοσ.

Το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι θέμα player δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής μεγέθους εκτός και αν κάνεις ένσωμάτωση υποτιτλων και μετατροπή του αρχείου avi σε dvd με ενσωμάτωση υπότιτλων

Δημοσ.

Τώρα, μάλιστα. Κατάλαβα. Λυπάμαι αλλά όχι. Τα desktop dvd/divx players δεν συνηθίζουν να δίνουν την δυνατότητα αλλαγής μεγέθους στην γραμματοσειρά. Αν το κάνουν θα υπάρχει επιλογή στο μενού με τις ρυθμίσεις του dvd. Δες το και αν δεν υπάρχει τίποτα τότε δεν γίνεται έτσι απλά.

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.... ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ...ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ DVD ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ??ΣΤΟ DVD ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ....ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ....:-D???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:-D:-D:-D

Το πρόγραμμα με το οποίο κάνεις την ενσωμάτωση των υποτίτλων έχεις ψάξει αν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...