axaxouxas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Βρε παιδες σαν πολλα PS3 40GB δεν βγηκανε στο σφυρι ? Και μαλιστα μαζεμενα .... Τι παιζει ξαφνικα ? Εχουν βγαλει προβληματα ? Οι αναβαθμησεις filmware γινονται με usb stick η οχι ? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ....
Apokleiros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Aπλα ειναι η ωρα σιγα σιγα να περασουν στην dark side (xbox 360)!
tsakonas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 whatever.... Ερχεται το 80αρι γιαυτο προφανως... Κανενα προβλημα εδω και 7 μηνες φτου φτου Ασχετη η δευτερη ερωτηση σου Ναι γινεται....
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Aπλα ειναι η ωρα σιγα σιγα να περασουν στην dark side (xbox 360)! Άμα δεν μιλήσεις θα σκάσεις.Έλεος!!!!
axaxouxas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Οι αναβαθμησεις filmware γινονται με usb stick η οχι ? απο που λαμβανω την αναβαθμηση αυτη και πως την περναω ? αν ειναι δυνατον μια διευθυνση και εναν οδηγο .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Heatspreader Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ε, αυτοί συνήθως που τα πουλάνε τους αρέσει σαν χόμπι να πουλάνε και να αγοράζουνε. Δεν βρίσκω λόγο να πουλήσεις κάποιος το PS3 για να πάρει άλλο PS3 με άλλο δίσκο... Αγοράζει ένα δίσκο και τελειώνει η υπόθεση. Επίσης αυτοί που τα πουλάνε δεν είναι Playstation-άκιδες, είναι αυτό που λέμε οι αναποφάσιστοι. Οπότε όπως λέει και ο φίλος Apokleiros πάνε για 360. Αν και πάλι αυτό με βάζει στη πρώτη σκέψη του χόμπι. Και με το 360 πάλι θα παίζει.
Narayan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ε, αυτοί συνήθως που τα πουλάνε τους αρέσει σαν χόμπι να πουλάνε και να αγοράζουνε. Δεν βρίσκω λόγο να πουλήσεις κάποιος το PS3 για να πάρει άλλο PS3 με άλλο δίσκο... Αγοράζει ένα δίσκο και τελειώνει η υπόθεση. Επίσης αυτοί που τα πουλάνε δεν είναι Playstation-άκιδες, είναι αυτό που λέμε οι αναποφάσιστοι. Οπότε όπως λέει και ο φίλος Apokleiros πάνε για 360. Αν και πάλι αυτό με βάζει στη πρώτη σκέψη του χόμπι. Και με το 360 πάλι θα παίζει. Κάπου είχα διαβάσει πως στα PS3 με δίσκο 80GB θα επανέλθει η συμβατότητα με PS2 παιχνίδια, οπότε αν ισχύει είναι μία πιθανή εξήγηση για κάποιούς που έχουν την έκδοση των 40GB και τους ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα.
Heatspreader Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ναι ίσως να γίνεται αυτό, αλλά κακά τα ψέματα, ποιος θα παίξει παιχνίδια του PS2? Εδώ δεν μπορώ να βλέπω καλά καλά του PS3 λόγω του PC! Και πόσοι έχουν αυθεντικά παιχνίδια του PS2? Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε έναν!
axaxouxas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ΕΓΩ ΕΧΩ 58 !!!! Γνησιοτατα κιολας αλλα δεν μου απαντησε κανεις απο που κατεβαζουμε το Filmware update PS3 .... Link θα ηθελα και οδηγο αν υπαρχει για αναβαθμηση με usb stick ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Heatspreader Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Έχεις δώσει δηλαδή 1500Ευρώ για παιχνίδια? Λίγα είπα αλλά τέλος πάντων...
tsakonas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ΕΓΩ ΕΧΩ 58 !!!! Γνησιοτατα κιολας αλλα δεν μου απαντησε κανεις απο που κατεβαζουμε το Filmware update PS3 .... Link θα ηθελα και οδηγο αν υπαρχει για αναβαθμηση με usb stick ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 58 PS2 games? ? xaxaxa ουτε ο λατσης πιτσιρικας δεν ειχε τοσα! Αυτο το ρημαδι το google αγκαθια εχει? http://www.us.playstation.com/ps3/about/systemupdate/pc_update.html#update_PC
DJTaurus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Κάπου είχα διαβάσει πως στα PS3 με δίσκο 80GB θα επανέλθει η συμβατότητα με PS2 παιχνίδια, οπότε αν ισχύει είναι μία πιθανή εξήγηση για κάποιούς που έχουν την έκδοση των 40GB και τους ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα.Στα περισσοτερα site λενε οτι δεν θα παιζει ps2 games...απλως θα εχει μεγαλυτερο σκληρο και DS3...δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λανσαραν την 80αρα που διαθετουν στην Αμερικη κ ειναι κατα 80-90% compatible με ps2 games.
axaxouxas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 58 PS2 games? ? xaxaxa ουτε ο λατσης πιτσιρικας δεν ειχε τοσα!Αυτο το ρημαδι το google αγκαθια εχει? http://www.us.playstation.com/ps3/about/systemupdate/pc_update.html#update_PC Ειναι απιστευτο το τι μπορεις να αποκτησεις με τις ''ανταλλαγες παιχνιδιων'' ζητημα ειναι αν εχω αγορασει τουλαχιστον 25 παιχνιδια και αυτα μεταχειρισμενα 20-30 ευρω το πολυ Ευχαριστω για το λινκ ΦΙΛΑΡΑΚΙ
Heatspreader Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Όπως και να έχει για να μη βγούμε Off Topic, άντε να είσαι ο μόνος. (Αν πει άλλος ένας ότι έχει και αυτός, μόνο με φωτογραφία το πιστεύω βάζοντας στη φωτογραφία κάτι που θα του πω εγώ για να φαίνεται ότι δεν είναι ψεύτικη).
StavrosD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Είχε βγει μια προσφορά και με κάθε 46" τηλεόραση Sony δίναν δώρο ένα PS3. Προφανώς πολλοί θέλαν την τηλεόραση και γι'αυτό πουλάνε το PS3. Σε πολλές αγγελίες θα παρατηρήσεις ότι το πουλάνε στην ζελατίνα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.