dimpa16 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Παιδια, εχω καταληξει στον παρακατω φορητο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1137743 Θα ηθελα μια γνωμη, πριν τον αγορασω. Αν τον εχει κανεις, θα ηταν πολυτιμη η συμβουλη του Οι απαιτησεις μου δεν ειναι πολλες.Περισοτερο internet ,κανα εργο dvd και πολυ λιγο εως καθολου games. Με ενδιαφερει η σταθεροτητα του,αντοχη,ποιοτητα και '' χτυπα ξυλο'' το after sevice σε περιπτωση βλαβης. Τελος, επειδη τα οικονομικα δεν επιτρεπουν την cash αγορα του, αναγκαστικα καταληγω στο συγκεκριμενο καταστημα, το οποιο θεωρω αρκετα αξιοπιστο.
pankou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πολύ καλό μηχάνημα το έχω δυο εβδομάδες, μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος έχει και πολύ καλό ήχο. πρίν το αγοράσεις κάνε σύγκριση στις τιμές εδώ:http://www.skroutz.gr
dimpa16 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Σιγουρα ειναι καλυτερο.Ξεφευγει ομως στην τιμη. Ευχαριστω παντος για την απαντηση σου.
understatement Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Οι απαιτήσεις σου, όπως τις περιγράφεις, είναι απλές και θα σε κάλυπτε και πιο απλό μηχάνημα. Απο την άλλη, αν επιμείνεις στην επιλογή αυτή μόνο καλά λόγια έχω να σου πω απο την μέχρι στιγμής τριβή μου με τον Α300-17S (oθόνη 15.4", σχεδόν ίδιος εξοπλισμός). Μόνη παραφωνία ότι σε 1-2 boot δεν "έβλεπε" το CD, αλλά μου έχει ξανατύχει και σε XP και σε άλλης μάρκας μηχάνημα. Αν προχωρήσεις σε αγορά απο το ΠΛΑΙΣΙΟ, για να εκμεταλευτείς την "top web offer" τιμή η αγορά πρέπει να γίνει απο το internet και η παραλαβή στο σπίτι. Στο checkout βάλε 12 δόσεις αλλα μην ψαρώσεις όταν στο σύνολο σε χρεώσει έντοκες. Στην απόδειξη που θα συνοδεύει το μηχάνημα η τιμή θα είναι χωρίς τόκους και οι δόσεις στην πιστωτική σου άτοκες. Στα αναφέρω αυτά για να μην μπερδευτείς. Άν έχεις αμφιβολίες πάρε τους τηλέφωνο για επιβεβαίωση για να είσαι ήσυχος.
smilefreeware Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Επειδή το ζαχαρώνω και εγώ μήπως ξέρει κανεις να μας πει η μπαταρία αν είναι 6 cell ή 8 ? Επίσης σε τι θερμοκρασίες δουλεύει ( cpu , gpu , hd )
dimpa16 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Οι απαιτήσεις σου, όπως τις περιγράφεις, είναι απλές και θα σε κάλυπτε και πιο απλό μηχάνημα. Απο την άλλη, αν επιμείνεις στην επιλογή αυτή μόνο καλά λόγια έχω να σου πω απο την μέχρι στιγμής τριβή μου με τον Α300-17S (oθόνη 15.4", σχεδόν ίδιος εξοπλισμός). Μόνη παραφωνία ότι σε 1-2 boot δεν "έβλεπε" το CD, αλλά μου έχει ξανατύχει και σε XP και σε άλλης μάρκας μηχάνημα. Αν προχωρήσεις σε αγορά απο το ΠΛΑΙΣΙΟ, για να εκμεταλευτείς την "top web offer" τιμή η αγορά πρέπει να γίνει απο το internet και η παραλαβή στο σπίτι. Στο checkout βάλε 12 δόσεις αλλα μην ψαρώσεις όταν στο σύνολο σε χρεώσει έντοκες. Στην απόδειξη που θα συνοδεύει το μηχάνημα η τιμή θα είναι χωρίς τόκους και οι δόσεις στην πιστωτική σου άτοκες. Στα αναφέρω αυτά για να μην μπερδευτείς. Άν έχεις αμφιβολίες πάρε τους τηλέφωνο για επιβεβαίωση για να είσαι ήσυχος. Φιλε understatement, ευχαριστω για την απαντηση σου.Μεγαλη βοηθεια οι πληροφοριες σου για την '' top web offer'', απο την οποια θα γλιτωσω αρκετα
kinezos69 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 τον έχω εδώ και δύο εβδομάδες και μου φαίνεται αρκετά καλός
dimpa16 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Παιδια, σημερα τον αγορασα. Πρωτη εντυπωση, δειχνει πολυ καλη ποιοτητα. Μια βοηθεια.Ποιος ειναι ο σωστος τροπος φορτησης της μπαταριας? Τελικα, τον αγορασα απο το καταστημα του πλαισιου Ψυχικου και μου εκαναν εκπτωση τοση ωστε να φτασει την top web offer, με 12 ατοκες δοσεις. Ετσι, γλυτωσα και 70 ευρω και τον πηρα αμεσα.
dimpa16 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ναι φιλε μου, εχει μια στα αριστερα του.
smilefreeware Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εύχομαι καλοδούλευτος και πιστεύω ότι έκανες από τις καλύτερες αγορές κυρίως σε απόδοση-αξιοπιστία/χρήμα.
vadergr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ναι φιλε μου, εχει μια στα αριστερα του. Tην εχεις τεσταρει φιλε μου αν ειναι ενεργοποιημενη? Ρωταω επειδη και η ιδια η toshiba στα specs της δεν δινει hdmi. Επειδη καιγομαι για να παρω αυτο το μοντελλο (αν παιζει η hdmi) μπορεις να κανεις καποιου ειδους τεστ? Μπορεις να την βαλεις σε τηλεοραση ή να δεις στις ρυθμισεις του οδηγου της vga αν σου εχει επιλογη για hdmi out... Ενας τροπος να τεσταρεις αν βγαινει ηχος απο την hdmi ειναι να κανεις δεξι κλικ στην μπαρα του ηχειου κατω δεξια και στις επιλογες playback devices να δεις αν σου βγαζει αλλη επιλογη εκτος απο την onboard καρτα ηχου. Θα σου ημουν υποχρεος.
dimpa16 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Tην εχεις τεσταρει φιλε μου αν ειναι ενεργοποιημενη?Ρωταω επειδη και η ιδια η toshiba στα specs της δεν δινει hdmi. Επειδη καιγομαι για να παρω αυτο το μοντελλο (αν παιζει η hdmi) μπορεις να κανεις καποιου ειδους τεστ? Μπορεις να την βαλεις σε τηλεοραση ή να δεις στις ρυθμισεις του οδηγου της vga αν σου εχει επιλογη για hdmi out... Ενας τροπος να τεσταρεις αν βγαινει ηχος απο την hdmi ειναι να κανεις δεξι κλικ στην μπαρα του ηχειου κατω δεξια και στις επιλογες playback devices να δεις αν σου βγαζει αλλη επιλογη εκτος απο την onboard καρτα ηχου. Θα σου ημουν υποχρεος. Φιλε, δεν εχω τηλεοραση για να συνδεσω HDMI, εκανα ομως αυτο που μου ζητησες με την μπαρα του ηχειου ,κατω δεξια.Λοιπον, οι επιλογες που μου δινει ειναι οι εξεις Ηχεια, σε λειτουργεια Διασυνδεση SPDIF, σε λειτουργεια Συσκευη ψηφιακης εξοδου HDMI, σε λειτουργεια Οπως καταλαβαινουμε και οι δυο μας, ολα πανε μια χαρα και φυσικα μπορεις να προχωρησεις στην αγορα του, την οποια σου συνηστω.Ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο.
dimpa16 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Εύχομαι καλοδούλευτος και πιστεύω ότι έκανες από τις καλύτερες αγορές κυρίως σε απόδοση-αξιοπιστία/χρήμα. Ευχαριστω φιλε για τις ευχες σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.