geobot24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα πρόγραμμα το οποίο εκτός απο αλλαγή της ποιότητας του video να στρέφει και την εικόνα αναπαραγωγής. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα πρόγραμμα το οποίο εκτός απο αλλαγή της ποιότητας του video να στρέφει και την εικόνα αναπαραγωγής.Ευχαριστω. Ορίστε;;;; Για ποιο λόγο!!!!
geobot24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Για το πολυ απλο λογο οτι σε καποια απο τα video που τραβαμε απο κινητο πολλες φορες το στρεφουμε πραγμα το οποιο φαινεται μετα στον υπολογιστη και χρειαζεται να διορθωθει με καποιο προγραμμα....
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Θα σε γελάσω, δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ψάξε όμως για mobile video converters ή 3gp converters στο google μήπως βρεις κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει.
geovard Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μπορείς να βάλεις ένα φίλο σου (φίλος είναι θα το κάνει δεν μπορεί) να στέκεται δίπλα στην οθόνη καί να τη γυρίζει ανάποδα όταν "στραβώνει" το βίντεο! καί συ από απέναντι αναπαυτικά στον καναπέ να απολαμβάνεις! Τώρα χωρίς πλάκα μπορείς να βρείς τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν μού έχει χρειαστεί οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.Γιά να γίνεται πλάκα, είμαι καλός! Με ένα απλό search βρήκα αυτό πού μάλλον είναι ό,τι πρέπει γιά τη περίπτωσή τού rotation. http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Video-Flip-and-Rotate.htm Γιά την άλαγή στην ποιότητα πού λες μόνο χειρότερη μπορείς να την κάνεις.Δεν υπάρχει πρόγραμμα να σού κάνει την ποιότητα τού βίντεο καλύτερη από το πρωτότυπο.Θα παραβίαζες έτσι βασικές αρχές της φύσης! Μόνο προσθήκη ειδικών εφέ μπορείς να κάνεις αλλά αυτό είναι κάτι άλλο.Ακόμη καί προγράμματα πού σού αφαιρούν το "θόρυβο" έχουν άσχημη επίδραση στη χρωματική απεικόνιση.
geobot24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Φιλε geovard το εχουμε κανει και αυτο που λες με την οθονη...:P Οσο για το προγραμμα που λες το δοκιμασα, κανει σωστα τη δουλεια που θελω, αλλα για καποιο λογο το καινουργιο video που δημιουργει δεν εχει ηχο. Τεσπα Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231922
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.