Προς το περιεχόμενο

acer προβλημα

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

acer travelmate 2482 WXMi mobile intel 940 GML μετα απο format δεν αναγνωρίζει θύρα erthnet, καρτα γραφικών και πολλά άλλα "άκυρα" στη διαχείρηση συσκευών φαίνοναι.

έχω κατεβάσει όλους τους οδηγούς απο το site tis acer-europe αλλα μόνο τον ήχο κατάφερα να φτιάξω. στην κάρτα γραφικών μου βγάζει σφάλμα, για το erthnet που με ενδιαφέρει και πιο πολύ απο όλα δεν έχω βρει καποιον driver ( άν χρειάζετε!)

ΣΟΣΣΣΣ!!!

Δημοσ.

Βρες τις συσκευές που έχεις και πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε drivers.

CD με drivers δεν σου έδωσαν όταν αγόρασες το μηχάνημα?

Δημοσ.

oxi δεν μου έδωσαν κανένα cd , κατέβασα οτι έχει και δεν έχει στο σιτε

αλλα τίποτα. παιδεύομαι πάνω απο 4 ώρες ....

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω.

Βρες τις συσκευές που έχεις και πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατέβασε drivers.

Και όταν λέω κατασκευαστή δεν λέω την Acer...αλλά τον κατασκευαστή του εν λόγω εξαρτήματος πχ network adapter κτλ.

Δημοσ.

Και εγω μετα απο φορματ δεν μπορω να κανω recovery to factory condition διοτι το password πουχα βαλει πριν για ενα αλλο ρεψοβερι δεν το αναγνωριζει. Στο τηλεφωνο μουπαν οτι χρειαζεται σερβις στην μητρηκη κλπ κλπ. Acer καινουργιο μιας εδβομαδας..

Δημοσ.

Τι ακριβώς σημαίνει το "service στην μητρική"?Θέλουν λάδωμα οι πυκνωτές και αλλαγή τα μπουζί??

Εμένα για βλακείες μου ακούγονται αυτά, τους drivers θέλεις.

Στείλε ένα mail στο technical support (αν υπάρχει) ακόμα και του εξωτερικού να σου στείλουν drivers.

Έκανες clean format ή από το recovery partition?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...