Προς το περιεχόμενο

No Signal Input !

platonas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ξαφνικά μια μέρα όταν άνοιξα τον υπολογιστή μου δεν έδειχνε τίποτα στην οθόνη

Παρά μόνο ένα “no signal input”.

Τσέκαρα εάν όλα τα ανεμιστιρακια δουλεύουν και δούλευαν μια χαρά. οπότε σκέφτηκα ότι θα φταίει η κάρτα γραφικών και έτσι την αντικατέστησα με μια καινούργια “AGP Geforce 6600” αλλά πάλι μου κάνει το ίδιο.

Εάν φταίει η μητρική τότε οκ να πάρω και μια μητρική, αλλά μήπως φταίει κάτι άλλο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και εγώ την μητρίκη θα έλεγα, αν άκουγες και ενα μπίπ μπίπ δεν θά ήταν η μητρίκη, βέβαια εσύ δές τίς μνήμες αμα είναι κάλα τοποθέτημενες επείτα δες τα κάλωδια του τρόφοδοτικου πάνω στήν μητρίκη αν είναι κάλα τοποθέτημενα, καλη επιτύχια!

Δημοσ.

καλημερα..εισαι σιγουρος οτι το τροφοδοικο σου λειτουργει σωστα?

μηπως μαζι με την αλλαγη της agp, εκανες και καμια αλλη προσ8ηκη και δεν φτανει η ισχυ του τροφοδοτικου σου να δωσει ρευμα?

για δοκιμασε να αφησεις πανω μονο την agp και ενα δισκο, αν εχεις περισσοτερους..απλα για να σιγουρευτεις

,πριν παλι προβεις σε καποια λαθος κινηση οπως ειχες κανει αρχικα και με την καρτα γραφικων,εννοω που ειχες παρει pci-e αντι για agp, δοκιμασε την καρτα και πανω σε κανα αλλο μηχανημα..το οτι ειναι καινουργια, δεν διασφαλιζει το γεγονος να μην ειναι ελαττωματικη..επισης πιστευω, πως αν κατι δεν παταει καλα οπως πχ οι μνημες η να μην ειναι καλα τα καλωδια του τροφ πανω στην μητρικη, 8α ειχαν δημιουργη8ει αλλου ειδους προβληματα κατα πασα πιθανοτητα..

τεσπα κανε καποιες δοκιμες πριν προβεις στην επομενη αγοραστικη σου κινηση γιατι να βρεις και μητρικη για agp δεν 8α το συνιστουσα, ασε που μπορει να μην βρεις κιολας..

Δημοσ.

2η Ψηφος για μητρικη

και με το χερι στη φωτια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...