Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασία Asus Motherboard 52 βαθμοί C.

hariskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το airflow δε χρειάζεται μόνο στο να μπαίνει κρύος αέρας,αλλά και να διοχετεύει τον θερμό αέρα απ'τα εξαρτήματα έξω απ'το κουτί.Γι'αυτό είναι και τόσο σημαντικό.

hariskar νόμιζα οτι είχες βάλει τα ανεμιστηράκια στα chipsets κι όχι στο κουτί όπως ανέφερες τώρα.Αν έχει υποδοχή και στην μπροστινή πλευρά του κουτιού καλό θα ήταν να τοποθετήσεις,τόσο για airflow,όσο και ν'ανασάνουν οι δίσκοι που φαντάζομαι δεν ψύχονται καθόλου..

Δημοσ.

πριν κανεις ολες τις παραπανω ενεργειες δοκιμασε να κανεις πρωτα ενα bios update μπας και στρωσουνε οι sensores του MOBO διοτι στη δικια μου περιπτωση μπορω να πω οτι δουλεψε....:-)

Δημοσ.

και εγω μια χαρα σε βλεπω φιλε!!! εγω ξεκιναω με 47-50 βαμθμους αλλα εγω ειμαι με 3χ fan 120 1200rpm στο πλαι το airflow το κανει ι gpu (τραβαει εξω με τρελο μισος ) μου και ενα αλλο πισω στο κουτι παλι 120rpm!

VvvtAR164215-02.jpg

στο πισω μερος ! βγαζει....

6fJnb9630922-02.jpg

στο πλαι ολλοι βαζουν!

Η ThermalRight 120 Extreme ειναι τοσο μεγαλη που δεν χωραει 4ο fan στο πλαι!!

στο παλιο μου PC το W/C εκανε θαυματα και στο Cpu επεφτε μαζι και το NB

h2I5YH006208-02.jpg

το nos ειναι παραπλανιτικο

Δημοσ.

hariskar νόμιζα οτι είχες βάλει τα ανεμιστηράκια στα chipsets κι όχι στο κουτί όπως ανέφερες τώρα.Αν έχει υποδοχή και στην μπροστινή πλευρά του κουτιού καλό θα ήταν να τοποθετήσεις,τόσο για airflow,όσο και ν'ανασάνουν οι δίσκοι που φαντάζομαι δεν ψύχονται καθόλου..

Έβαλα άλλα 2 ίδια ανεμιστηράκια μπροστά και η θερμοκρασία έπεσε 7ο C μέσο όρο! Πήγε στους 45 που είναι και το όριο. Οπότε αν πέσουν λίγο οι θερμοκρασίες περιβάλοντος θα είναι ακόμα καλύτερα.

πριν κανεις ολες τις παραπανω ενεργειες δοκιμασε να κανεις πρωτα ενα bios update μπας και στρωσουνε οι sensores του MOBO διοτι στη δικια μου περιπτωση μπορω να πω οτι δουλεψε....:-)

Δεν υπάρχει update για το bios μου σύμφωνα με το asus update.

Δημοσ.
Έβαλα άλλα 2 ίδια ανεμιστηράκια μπροστά και η θερμοκρασία έπεσε 7ο C μέσο όρο! Πήγε στους 45 που είναι και το όριο. Οπότε αν πέσουν λίγο οι θερμοκρασίες περιβάλοντος θα είναι ακόμα καλύτερα.

Ωραίος..τελικά άξιζε η κίνηση όπως περιμέναμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...