hariskar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Το MB είναι Asus P5K-VM Το Asus Probe II δίνει όριο 45 βαθμούς. Έχω μέσα 2 ανεμιστηράκια 1000 rpm. Είναι επικίνδυνο να ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο; Τι μπορώ να κάνω; Ο επεξεργαστής είναι Intel Core Duo 3GHz. Δεν έχω κάνει overclocking. Ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 η θερμοκρασία για καλοκαίρι είναι ok... δεν είναι επικίνδυνο κατά την άποψή μου...
we_will_rise Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Τι θερμοκρασία δωματίου έχεις ;; Φίλε ThReSh εμένα μου φαίνεται υπερβολική η αύξηση, εκτός αν έχει πολύ ζέστη στο δωμάτιο του...
antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Αν τον χειμώνα είχε 40-45C normal μου φαίνεται κι εμένα να χει 52C τώρα.
overclockerd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μιά χαρα τήν βλέπω την θερμόκρασια, εμένα εδώ που μένω 45 μου ποιάνει MAX.
hariskar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Είναι από τα ζεστά δωμάτια του σπιτιού. Πρόσφατα έκανα τον υπολογιστή. Αρχικά έβαλα ένα ανεμιστηράκι 80mm 1000rpm, και σήμερα πρόσθεσα και 2ο ίδιο, αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Τα έχω και τα 2 πίσω. Μπροστά δεν έχω κανένα. Να βάλω και άλλα; Μήπως πρέπει να βάλω με περισσότερες στροφές; Έβαλα 1000rpm γιατί έχει 8dB μόνο θόρυβο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
toad Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Είναι Χ48 αυτή η mobo? Ζεσταίνονται πολύ ειδικά το καλοκαίρι και η δικιά μου 46οC idle είναι συνήθως, περιμένω να μου εγκαταστήσουν air condition και θα το κάνω βόρειο πόλο το δωμάτιο.
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δεν έχεις πρόβλημα φίλε μου.Αν θές πάντως μπορείς να βγάλεις τις ψύκτρες από north/south και να βάλεις θερμοαγώγιμη (αφού βγάλεις την ήδη υπάρχουσα).
hariskar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δεν έχεις πρόβλημα φίλε μου.Αν θές πάντως μπορείς να βγάλεις τις ψύκτρες από north/south και να βάλεις θερμοαγώγιμη (αφού βγάλεις την ήδη υπάρχουσα). Ευχαριστώ. Γίνεται εύκολα; Ποιες είναι κατάλληλες ψύκτρες για το μοντέλο μου πχ στο e-shop; Πρέπει να βγάλω το MB;
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δεν είναι ανάγκη ν'αλλάξεις ψύκτρα!Απλά θερμοαγώγιμη πάστα,ώστε να είσαι σίγουρος οτι πατάει καλά η ψύκτρα.Λογικά θα πρέπει να βγάλεις τη μητρική,για να βγούν οι ψύκτρες.Πάντως μην σε ανησυχούν οι θερμοκρασίες.Είναι κατασκευασμένα για πολύ μεγαλύτερες..
hariskar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δεν είναι ανάγκη ν'αλλάξεις ψύκτρα!Απλά θερμοαγώγιμη πάστα,ώστε να είσαι σίγουρος οτι πατάει καλά η ψύκτρα.Λογικά θα πρέπει να βγάλεις τη μητρική,για να βγούν οι ψύκτρες.Πάντως μην σε ανησυχούν οι θερμοκρασίες.Είναι κατασκευασμένα για πολύ μεγαλύτερες.. OK. Ίσως να μην είναι θέμα θερμοαγώγιμης πάστας, αφού η ψύκτρα καίει... Όμως αφού η θερμοκρασία δεν είναι πρόβλημα μάλλον δε θα κάνω τίποτα. Αναρωτιέμαι, τα ανεμιστηράκια των 1000 στροφών κάνουν τίποτα; Ή μήπως πρέπει να βάλω με περισσότερες;
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Aν έχεις ένα καλό airflow μέσα στο κουτί,τότε δεν τα χρειάζεσαι αυτά.Αν θές να περάσεις σε κάτι πιο αποτελεσματικό,τότε αλλάζεις ψύκτρα ή βάζεις ανεμιστήρα με περισσότερες στροφές,αλλά αφού δεν ασχολείσαι με Overclocking δε βρίσκω το λόγο..
hariskar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Aν έχεις ένα καλό airflow μέσα στο κουτί,τότε δεν τα χρειάζεσαι αυτά.Αν θές να περάσεις σε κάτι πιο αποτελεσματικό,τότε αλλάζεις ψύκτρα ή βάζεις ανεμιστήρα με περισσότερες στροφές,αλλά αφού δεν ασχολείσαι με Overclocking δε βρίσκω το λόγο.. Ευχαριστώ. Τα ανεμιστηράκια που ανφέρω (2 των 80mm, 1000στροφές στο πίσω μέρος του κουτιού) τα έχω για να δημιουργήσουν airflow. Είναι αρκετά όμως;;; Να βάλω άλλα 2 μπροστά μήπως; Να τα αντικαταστήσω με περισσότερων στροφών;; (έβαλα αυτά γιατί είναι πιο αθόρυβα)
Vamire666 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 δεν θα δεις ομως και μεγαλη διαφορα οταν ο αερας που βγαινει/μπαινει ειναι ζεστος δεν κανεις τιποτα και με 100 ανεμηστηρες αντε να δεις μια διαφορα 1-2 βαθμους αμα θες και σε προβληματιζει η θερμοκρασια του απλα ανοιξε το πλαινο καπακι ωστε να περναει περισσοτερος αερας! Σε καμια περιπτωσει δεν προκειτε να σου κανει προβλημα σε αυτη την θερμοκρασια και εγω την ιδια πιανω λογο ελειψεις κλυματιστικου στο δοματιο μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.