dimitris2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια, μολις πηρα ενα λαπτοπ και θελω να μεταφερω τα αρχεια μου απο το desktop στο φορητο. αγορασα ενα καλωδιο που συνδεει τις θυρες ethernet για να κανουν δικτυο. βεβαια αυτο δε ξερω να το κανω και θελω τη βοηθεια σας. το desktop εχει μια θυρα ethernet και δεν υποστηριζει τιποτα ασυρματο αρα οσο θα γινεται η μεταφορα αρχειων δεν θα εχει ιντερνετ. το λαπτοπ εχει και αυτο μια ethernet αλλα το συνδεω στο ιντερνετ με wifi. το desktop εχει xp ενω το λαπτοπ vista. προσπαθησα να κανω δικτυο αλλα δε τα καταφερα.ισα ισα προκαλεσα τη μη προσβαση του λαπτοπ στο ιντερνετ κατι που λυθηκε με επαναφορα συστηματος. μπορει καποιος να με βοηθησει αναλυτικα για να τα συνδεσω και να κανω μεταφορα των αρχειων; ευχαριστω
Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται αλλά θυμάμαι πως είχα προσπαθήσει κι εγώ να κάνω δίκτυο xp-vista και δε γινόταν και μετά έμαθα πως χρειάζεται ειδικό patch στο pc που έχει τα xp.
tsakonas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πολυ μπερδεμενα τα λες....Το λαπτοπ ασυρματα που συνδεεται?? τι συσκευη εχεις? μοντεμ/ρουτερ? Αφου εχουν και τα δυο ιντερνετ αρα εχουν κοινη πυλη, αρα εχουν και δικτυο απλα εσυ δε το χεις ρυθμισει.
com_hs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Για να συνδέσεις και τα δύο με ένα απλό πατσ κορ πρέπει να είνια αντεστραμένα ζεύγη (πουλάνε τα μαγαζιά εαν δεν ξέρεις να φτιάξεις) ή με ένα switch (ή πούτερ που έχει πάνω switch) . H πιο απλά τέλος να τα γράψεις σε κάνα δυό dvd και να τελειώνεις εάν τα πιο πα΄νω σου έινια δύσκολα να έχεις και μπακάπ δύο σε ένα δηλα΄δή
dimitris2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πολυ μπερδεμενα τα λες....Το λαπτοπ ασυρματα που συνδεεται?? τι συσκευη εχεις? μοντεμ/ρουτερ? Αφου εχουν και τα δυο ιντερνετ αρα εχουν κοινη πυλη, αρα εχουν και δικτυο απλα εσυ δε το χεις ρυθμισει. εχω το ρουτερ fritzbox 7140 . οσον αφορα το ιντερνετ το λαπτοπ το συνδεω ασυρματα με το ρουτερ και το desktop με το καλωδιο ethernet. αφου εχοουν δικτυο πως να το ρυθμισω να στειλω και αρχεια? Για να συνδέσεις και τα δύο με ένα απλό πατσ κορ πρέπει να είνια αντεστραμένα ζεύγη (πουλάνε τα μαγαζιά εαν δεν ξέρεις να φτιάξεις) ή με ένα switch (ή πούτερ που έχει πάνω switch) . H πιο απλά τέλος να τα γράψεις σε κάνα δυό dvd και να τελειώνεις εάν τα πιο πα΄νω σου έινια δύσκολα να έχεις και μπακάπ δύο σε ένα δηλα΄δή βασικα δε καταλαβα τι εννοεις, αλλα στο εσοπ μου εδωσαν ενα καλαωδιο που συνδεω τις καρτες δικτυου για να φτιαξω δικτυο και να στειλω τα αρχεια. αλλα αυτο δε ξερω να το κανω και γιαυτο ζηταω τη βοηθεια, οσο για το dvd που λες ειναι γυρω στα 100γβ δεδομενα, δε συμφερει
tsakonas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ηθελα να ξερα ποιος σου ειπε να παρεις καλωδιο Μια χαρα ειναι το ρουτερ και φυσικα ειναι συνδεμενα...και εχουν δικτυο... Ειναι και Υπομνημα.... δεν εισαι καινουριος.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085 Δε χρειαζεται να αλλαξεις IP. skip that step
dimitris2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 οκ, το guide βοηθησε αρκετα, τωρα υπομονη 13 ωρες να γινει η μεταφορα
tsakonas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 ΧαΧα!! Το λογικο θα ηταν να συνδεσεις και το λαπτοπ με καλωδιο...τωρα που το πηρες παει τζαμπα...θα φαει και κανα κολλημα το ασυρματο και αστα να πανε...
dimitris2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ουφ! μολις τελειωσε η μεταφορα! thanks
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μα καλά, με τα ΕΛΤΑ τα έστειλες; Άκου εκεί 13 ώρες. Αν το έκανες ασύρματα, τζάμπα χρόνος. Με καλώδιο θα γινόταν πολύ πιό γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.