Προς το περιεχόμενο

μεταφορα αρχειων desktop2laptop

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, μολις πηρα ενα λαπτοπ και θελω να μεταφερω τα αρχεια μου απο το desktop στο φορητο. αγορασα ενα καλωδιο που συνδεει τις θυρες ethernet για να κανουν δικτυο. βεβαια αυτο δε ξερω να το κανω και θελω τη βοηθεια σας. το desktop εχει μια θυρα ethernet και δεν υποστηριζει τιποτα ασυρματο αρα οσο θα γινεται η μεταφορα αρχειων δεν θα εχει ιντερνετ. το λαπτοπ εχει και αυτο μια ethernet αλλα το συνδεω στο ιντερνετ με wifi.

το desktop εχει xp ενω το λαπτοπ vista.

προσπαθησα να κανω δικτυο αλλα δε τα καταφερα.ισα ισα προκαλεσα τη μη προσβαση του λαπτοπ στο ιντερνετ κατι που λυθηκε με επαναφορα συστηματος.

μπορει καποιος να με βοηθησει αναλυτικα για να τα συνδεσω και να κανω μεταφορα των αρχειων; ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται αλλά θυμάμαι πως είχα προσπαθήσει κι εγώ να κάνω δίκτυο xp-vista και δε γινόταν και μετά έμαθα πως χρειάζεται ειδικό patch στο pc που έχει τα xp.

Δημοσ.

Πολυ μπερδεμενα τα λες....Το λαπτοπ ασυρματα που συνδεεται?? τι συσκευη εχεις? μοντεμ/ρουτερ? Αφου εχουν και τα δυο ιντερνετ αρα εχουν κοινη πυλη, αρα εχουν και δικτυο απλα εσυ δε το χεις ρυθμισει.

Δημοσ.

Για να συνδέσεις και τα δύο με ένα απλό πατσ κορ πρέπει να είνια αντεστραμένα ζεύγη (πουλάνε τα μαγαζιά εαν δεν ξέρεις να φτιάξεις) ή με ένα switch (ή πούτερ που έχει πάνω switch) . H πιο απλά τέλος να τα γράψεις σε κάνα δυό dvd και να τελειώνεις εάν τα πιο πα΄νω σου έινια δύσκολα να έχεις και μπακάπ δύο σε ένα δηλα΄δή

Δημοσ.
Πολυ μπερδεμενα τα λες....Το λαπτοπ ασυρματα που συνδεεται?? τι συσκευη εχεις? μοντεμ/ρουτερ? Αφου εχουν και τα δυο ιντερνετ αρα εχουν κοινη πυλη, αρα εχουν και δικτυο απλα εσυ δε το χεις ρυθμισει.

εχω το ρουτερ fritzbox 7140 . οσον αφορα το ιντερνετ το λαπτοπ το συνδεω ασυρματα με το ρουτερ και το desktop με το καλωδιο ethernet.

αφου εχοουν δικτυο πως να το ρυθμισω να στειλω και αρχεια?

Για να συνδέσεις και τα δύο με ένα απλό πατσ κορ πρέπει να είνια αντεστραμένα ζεύγη (πουλάνε τα μαγαζιά εαν δεν ξέρεις να φτιάξεις) ή με ένα switch (ή πούτερ που έχει πάνω switch) . H πιο απλά τέλος να τα γράψεις σε κάνα δυό dvd και να τελειώνεις εάν τα πιο πα΄νω σου έινια δύσκολα να έχεις και μπακάπ δύο σε ένα δηλα΄δή

βασικα δε καταλαβα τι εννοεις, αλλα στο εσοπ μου εδωσαν ενα καλαωδιο που συνδεω τις καρτες δικτυου για να φτιαξω δικτυο και να στειλω τα αρχεια. αλλα αυτο δε ξερω να το κανω και γιαυτο ζηταω τη βοηθεια, οσο για το dvd που λες ειναι γυρω στα 100γβ δεδομενα, δε συμφερει :-)

Δημοσ.

Ηθελα να ξερα ποιος σου ειπε να παρεις καλωδιο :mrgreen:

Μια χαρα ειναι το ρουτερ και φυσικα ειναι συνδεμενα...και εχουν δικτυο...

Ειναι και Υπομνημα.... δεν εισαι καινουριος....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085

Δε χρειαζεται να αλλαξεις IP. skip that step

Δημοσ.

ΧαΧα!! Το λογικο θα ηταν να συνδεσεις και το λαπτοπ με καλωδιο...τωρα που το πηρες παει τζαμπα...θα φαει και κανα κολλημα το ασυρματο και αστα να πανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...