mihalakis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Προσπαθώ να γράψω μια εκπομπή από την κάρτα τηλεόρασής μου (hauppauge wintv2000 μεγάλης ηλικίας). Ενώ έχω περάσει το πρόγραμμα της τηλεόρασης, όταν ρυθμίζω τις επιλογές εγγραφής μπορώ να επιλέξω divx codec για εικόνα με τη δυνατότητα να παίξω με τις ρυθμίσεις του, αλλά για ήχο έχω μόνο επιλογή mp3 χωρίς όμως να μπορώ να επιλέξω bitrate, με αποτέλεσμα να μου γράφει βίντεο με ήχο στα 56kbps. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό;
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ίσως να μην έχεις εγκατεστημένους τους κατάλληλους codecs για mp3. Δοκίμασε τους Lame MP3 και ξαναδοκίμασε.
mihalakis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πολύ πιθανόν. Για το βίντεο είχα το ίδιο πρόβλημα, γιατι οταν επέλεγα codec μου έβγαζε μια λίστα με διάφορους που υπήρχαν εγκατεστημένοι χωρις divx. Με το που το εγκατέστησα, μου τον εμφάνισε στη λίστα. Για τον ήχο κατέβασα τον lame αλλά πως εγκαθίσταται αυτό το πράμα; Έχω διάφορους φακέλους και αρχεία που δεν ξέρω τι να τα κάνω...
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μάλλον έκανα γκάφα. Το λινκ ήταν για source codes. Πήγαινε ΕΔΩ και κατέβασε και τους direct show και τους ACM codecs. Αποσυμπίεσέ τα σε δικούς τους φακέλους, όχι στην επιφάνεια εργασίας, καλύτερα στον C:\LameMP3\ και μετά αντέγραψε το lame.ax στον φάκελο C:\WINDOWS\system32\ και τρέξε το RegLAME_DS.bat για τους directshow codecs. Για τους ACM κάνε δεξί κλικ στο LAMEACM.inf και επέλεξε εγκατάσταση. Μην σβήσεις τους φακέλους γιατί νομίζω ότι χρησιμοποιούνται, γι αυτό σου είπα όχι στο desktop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.