Προς το περιεχόμενο

Maxtor με δεδομενα δεν φαινεται πια!

Speculoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφεραν εναν εξωτερικο σκληρο Maxtor Onetouch III 320 GB που ειχε ηδη δεδομενα. Οταν εβαλα το USB τα XP τον αναγνωρισαν κανονικα αλλα δε φαινονταν στη λιστα με τα drives του My Computer.

Παρολα αυτα, φαινεται τοσο στο device manager σα συσκευη που λειτουργει κανονικα. Στο disk management ομως φαινεται σα δισκος που δεν εχει γινει ακομη (μαυρη μπαρα). Αν το κανω και κανω δημιουργια partition (χωρις φορματ) θα μπορεσω να δω τα αρχεια; Μιλαμε για πανω απο 280 GB!!!! :cry:

Υπαρχει καποια αλλη λυση; Thanks in advance!

Δημοσ.

Κάψε ένα Ubuntu Live CD και boot-αρε με αυτό. Ενδέχεται να δεις τα αρχεία από εκεί και να τα αντιγράψεις στο δίσκο σου, ώστε μετά να προσπαθήσεις να συνεφέρεις τον maxtor με κάνα format και partitioning.

Δημοσ.

Χρησιμοποιήσε το Get Data Back for NTFS και θα τα βρεί όλα, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό, απλά θα πάρει αρκετή ώρα. Θα σου σκαναρει το σκληρό σου, θα βρει τα αρχεία σου και ύστερα επιλέγεις εσύ να τα αντιγράψεις σε έναν άλλο σκληρό (όχι στον ίδιο). Αφού το κάνεις αυτό και σωθούν τα δεδομένα, τραβάς και ένα φορματ στον 320 να στρώσει και είσαι τζιτζι. Την έχω πάθει πολλές φορές με εξωτερικό σκληρό. Εναλλακτικά πριν το κάνεις αυτό δοκίμασε και σε άλλες usb θύρες, ή άλλον υπολογιστή αν και δε νομίζω να δεις φως απο εκεί. Επίσης μην κάνεις φορματ στο σκληρό πριν σώσεις τα αρχεία σου, και γενικά μην ασχολείσαι πολύ μαζί του.

Εναλλακτικά εφαρμόζεις τη λύση του gdp

Δημοσ.

αν τον πειραξεις το δισκο απο το device management και κανεις αυτο που λεσ, το πιο πιθανο ειναι να εχεισ προβλημα με τα δεδομενα σου. πριν κανεις back up και formareis το δισκο, μπορεις να βγαλεις το δισκο απο το κουτι να το συνδεσεις στο pc σου με sata (η IDE αναλογα) και δες αν στον αναγνωριζει ετσι. μπορει να εχει και προβλημα το κουτι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...