gdp77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 τα κουφονησια ειχαν καφε 2.5ε κ 5ε ξαπλωστρα?!!οι τιμες στα καραβια ειναι υψηλες γιατι συνδεεσαι με wap,gprs... 'Οχι τα Κουφονήσια δεν έχουν καθόλου ξαπλώστρες. Η σκέψη αφορούσε στην πλειοψηφία των ελληνικών νησιών. Ναι ο καφές από παραθαλάσσιο bar (παραλία Φανός) κόστιζε 2,5 και 4 η μπαγκέτα. Όσο για τις internet τιμές, νομίζω ότι έγραψα ότι είναι ακριβές. Απλά είναι απαράδεκτα ακριβές, εκτός αν έχεις διαφορετική άποψη. Προς όσους χαλιούνται : Αχ γιατί κάτι μου λέει ότι άγγιξα ευαίσθητες χορδές; Βρε σεις ... μήπως διαβάζετε pc mag και σας έθιξα; Ή δουλεύετε MEII ? lol. Anyway, εγώ υπέροχα πέρασα και επειδή αναφέρθηκα πολύ σε internet κτλ, μη φανταστείτε ότι ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Μισή ώρα την ημέρα το πολύ. Απλά στις σκέψεις που ήθελα να καταθέσω στο κείμενο που έγραψα στο ταξίδι της επιστροφής τα τεχνολογικά θέματα είχαν τη μερίδα του λέοντος. Πολύ άγχος βλέπω για την κοπέλα μου, για το πώς πέρασα κτλ... Βρε κοιτάξτε να περάσετε καλά εσείς και άστε με εμένα
damian1977 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πολύ άγχος βλέπω για την κοπέλα μου, για το πώς πέρασα κτλ... Βρε κοιτάξτε να περάσετε καλά εσείς και άστε με εμένα Σίγουρο όσο ο θάνατος και η εφορία....
subdee Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 εχει ριξει πολλα πιπινια με τις λεξεις "sudo σπιτι μου μπιτς!" Θα το δοκιμάσω...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Y.Γ. : Στο blog μου υπάρχει η παραπάνω δημοσίευση με εικόνες. Πήγα κι εγώ, να δω καμία φωτογραφία από τα κουφονήσια, και τι είδα λέτε;
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Προς όσους χαλιούνται : Αχ γιατί κάτι μου λέει ότι άγγιξα ευαίσθητες χορδές; Βρε σεις ... μήπως διαβάζετε pc mag και σας έθιξα; Ή δουλεύετε MEII ? lol.το ματι μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.