becausE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Έχω στο laptopi μου τα παρακάτω λειτουργικά και έχω διήμερο ταξίδι που λογικά δεν θα μπορώ να το φορτίσω θέλω απλά να βλέπω καμία ταινία όταν βαριέμαι στο δρόμο Σκέφτηκα πως τα vista λογικά καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία αλλά ρωτάω για επιβεβαίωση
Heatspreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως έτσι είναι. Μόνο και μόνο να λάβεις υπόψη σου, ότι χαρακτηριστικό των Unix είναι ελάχιστη χρήση του σκληρού δίσκου.
godlike Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Είχα παρατηρήσει σε laptop 4ετίας ότι κράταγε περισσότερο η μπαταρία σε Ubuntu απ ότι στα XP. Οπότε λογικά ίσως ισχύει κάτι ανάλογο και στην περίπτωσή σου
gdp77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 To θέμα είναι ότι βλέποντας ταινία σε laptop δε θα πετύχεις αυτονομία πάνω από 1 ώρα και κάνα τέταρτο, ό,τι λειτουργικό και να του βάλεις.
mkyprian Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 χαμηλωσε τον φωτισμο και θα εισαι οκ ρε φιλε.
becausE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 χαμηλωσε τον φωτισμο και θα εισαι οκ ρε φιλε. Και πώς θα το κάνω αυτό; Επίσης ευχαριστώ για τις απαντήσεις
@topos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Λογικα με "fn" και F6 (η καποιο αλλο κουμπακι "F"-λογικα πρεπει να εχει σηματακι πανω ενα ηλιο) Μπορεις να το κανεις και μεσω software.
21century Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Eκτος απο το φωτισμό στην οθόνη καλο θα ήτνα να απενεργοποιήσεις το άερο και ορισμένα εφέ και παράληλλα να δεις τα προφίλ ενεργειας για καλύτερη διαχέιριση του δίσκου σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.