datanet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Εχω μια προπληρωμενη καρτα της Attica. Αρχικο ποσο ειχα 100Ε. Γραφτηκα στο paypal κ εκανα αυτο το link & confirm κ εβαλα αλλα 310Ε επιπλεον. Εκανα μια παραγγελια απο ενα site A κ πληρωσα μεσω paypal 303 euro. Ολα ΟΚ, η πληρωμη ειναι " Completed". Μετα εκανα κ μια δευτερη παραγγελια απο ενα site B, κ ενω πηγα μετα την πληρωσω μεσω paypal, μου λεει το paypal : "You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.". Ξερω τι εννοει, αλλα τι Limit κ παπαριες λεει εδω... μετα απο καθε πληρωμη θα πρεπει να ξαναβαζω την καρτα κ να ζηταω καινουργιο κωδικο-paypal απο την τραπεζα??? Υπαρχει κατι που μου εχει ξεφυγει κ θα μπορουσα να αποφυγω αυτην τη μανουρα?
Mad_man Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Έπιασες το όριο του Unverified User ,αν γίνεις Verified το όριο ανεβαίνει στα ~6.400?
MantiVersuS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 δεν έχω χρησιμοποιήσει το PayPal αλλά μήπως τα λεφτά που είχες στην κάρτα δεν ήταν αρκετά για το site B?
datanet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Λεφτα η καρτα ειχε-εχει. Σημερα το μεσημερι που ξαναδοκιμασα, μπορεσα με επιτυχια να κανω και την επομενη πληρωμη! Αρα ολα ειχαν γινει σωστα, κ η "καθυστερηση" ηταν απο μερια του paypal που μπορει να ηθελε καποιο χρονο για να τσεκαρει οτι ολα ηταν οκ! τελος καλο ολα καλα!
citizen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πιαθνότατα , και για δική σου ασφάλεια , η κάρτα να εχει ημερησιο υψος συναλλαγών που το ξεπερναγες με τη δευτερη παραγγελία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.