glock1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 υπαρχει καποιο προγραμα για τα mac μας τα αγαπημενα που να μετατρεπει mkv,h264->avi ωστε να μπορω να το βλεπω στο επιτραπεζειο dvd μου;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pollux Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Για δοκιμασε το Xilisoft Video Converter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Το VisualHub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Το VisualHub μια ψηφο και εγω!!! αν και νομιζω πως και το dvd2one x κανει δουλεια!! καλες μετατροπες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 και το quicktime pro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glock1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις,θα δοκιμασω το xilisoft ,το visualhub εκανε πολυ ωρα και το αποτελεσμα ηταν αρκετα καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 υπάρχει και το ffmpegX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pollux Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 εδω θα ακουσεις 1002 λυσεις ! δοκιμασε μια μια και δες ποια ειναι πιο κοντα στο στυλ σου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 υπαρχει καποιο προγραμα για τα mac μας τα αγαπημενα που να μετατρεπει mkv,h264->avi ωστε να μπορω να το βλεπω στο επιτραπεζειο dvd μου;;; Φαντάζομαι για SD ανάλυση ε; Γιατί για HD δεν νομίζω πως δεν θα παίξει το avi σε τόσο υψηλή ανάλυση. Εκτός αν έχεις κάποιο "εξωτικό" player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.