Alchimistis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Γεια χαρα , πριν απο μερικές μερες αγορασα εναν εξωτερικό Maxtor 500GB Ξαφνικά μου ζητησε να κανω διαμόρφωση , έκανα ομως μετα μου τον μετέτρεψε σε 16GB!!!! Tι εκανα και τι μπορω να κανω για να τον επαναφέρω ΥΓ: Τον εβγαλα και τον ξαναεβαλα στην πρίζα γιατι δεν εχει κουμπι on-off και τώρα μου ζητησε ξανα να κανω διαμόρφωση ομως στην χωρητικότητα μου εμφανίζει οτι ειναι 811GB!!!:confused:To εβαλα παλι για διαμορφωση αλλα αυτη την φορά αργεί χαρακτηριστικά!
gdp77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Χρησιμοποίησε ένα gparted live cd, σβήσε ό,τι partition έχει φτιαχτεί, δημιούργησε τα partition που θέλεις και μετά κάνεις boot με το λειτουργικό σου για διαμόρφωση.
Alchimistis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Κατεβασα ενα πρόγραμμα και ειναι στην μορφή iso. πρέπει να το γράψω σε cd για να τρέξει? Ευχαριστω για την απάντηση
overclockerd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Κατεβασα ενα πρόγραμμα και ειναι στην μορφή iso. πρέπει να το γράψω σε cd για να τρέξει? Ευχαριστω για την απάντηση Παράκαλω λοίπον μπορείς να το κάνεις και Mount με το Alchohol ας πούμε! η ακόμα κάλυτερα με το αγάπημενο μου το Daemon tools:-)
antonl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ωρέ overclockerd τι να το κάνει το image drive; Αφού το όλο νόημα της κίνησης ήταν να το κάψει σε δισκάκι με το οποίο θα bootάρει (φαντάζομαι) Ναι, πρέπει να το γράψεις σ' ένα δισκάκι
Alchimistis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Παιδια ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον το πρόβλημα εγινε χειροτερο με το να μην μου αναγνώριζει καν τον δισκο οταν τον συνδέω... Πηγα στα media Markt οπου και το αγόρασα ομως επειδη ειχα πετάξει το κουτι δεν δέχτηκαν αντικατάσταση με άλλο δίσκο μόνο με τον ίδιο... Τον εκανα διαμορφωση τον καινούργιο και ολα δειχνουν μια χαρα μονο που τώρα μετά απο 2-3 μέρες μου ξανα ζητησε να τον κάνω διαμόρφωση ξανά.... Τον εβγαλα απο τον πρίξα και τον ξανα εβάλα και λειτουργει κανονικά αλλα κατι μου λεει οτι θα το ξανα αντιμετωπίσω αυτο το πρόβλημα...μπορω να κανω κατι?
gdp77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πηγα στα media Markt οπου και το αγόρασα ομως επειδη ειχα πετάξει το κουτι δεν δέχτηκαν αντικατάσταση με άλλο δίσκο μόνο με τον ίδιο.. Και ποιο είναι το πρόβλημά σου;
gale7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 δεν ειναι λογικο να σου ζηταει καθε λιγο format. να πας να στον αλλαξουν ξανα. και αυτοι με τη σειρα τους το δινουν πισω, οποτε... μη το σκεφτεσαι καν
Alchimistis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Τώρα ειναι αργά γιατι έχει περάσει αρκετός καιρός και τα δεδομένα ειναι πολλά που έχω στον δίσκο.
Alchimistis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μολις ομως το αποσύνδεσω και το συνδέσω μου λειτουργεί κανονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.