Προς το περιεχόμενο

Βόηθεια με σκληρό δίσκο....

Alchimistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα , πριν απο μερικές μερες αγορασα εναν εξωτερικό Maxtor 500GB

Ξαφνικά μου ζητησε να κανω διαμόρφωση , έκανα ομως μετα μου τον μετέτρεψε σε 16GB!!!!

Tι εκανα και τι μπορω να κανω για να τον επαναφέρω

ΥΓ: Τον εβγαλα και τον ξαναεβαλα στην πρίζα γιατι δεν εχει κουμπι on-off και τώρα μου ζητησε ξανα να κανω διαμόρφωση ομως στην χωρητικότητα μου εμφανίζει οτι ειναι 811GB!!!:confused:To εβαλα παλι για διαμορφωση αλλα αυτη την φορά αργεί χαρακτηριστικά!

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε ένα gparted live cd, σβήσε ό,τι partition έχει φτιαχτεί, δημιούργησε τα partition που θέλεις και μετά κάνεις boot με το λειτουργικό σου για διαμόρφωση.

Δημοσ.

Κατεβασα ενα πρόγραμμα και ειναι στην μορφή iso. πρέπει να το γράψω σε cd για να τρέξει?

Ευχαριστω για την απάντηση

Δημοσ.
Κατεβασα ενα πρόγραμμα και ειναι στην μορφή iso. πρέπει να το γράψω σε cd για να τρέξει?

Ευχαριστω για την απάντηση

Παράκαλω :P λοίπον μπορείς να το κάνεις και Mount με το Alchohol ας πούμε! η ακόμα κάλυτερα με το αγάπημενο μου το Daemon tools:-)
Δημοσ.

Ωρέ overclockerd τι να το κάνει το image drive; Αφού το όλο νόημα της κίνησης ήταν να το κάψει σε δισκάκι με το οποίο θα bootάρει (φαντάζομαι) :P

Ναι, πρέπει να το γράψεις σ' ένα δισκάκι :)

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον

το πρόβλημα εγινε χειροτερο με το να μην μου αναγνώριζει καν τον δισκο οταν τον συνδέω...

Πηγα στα media Markt οπου και το αγόρασα ομως επειδη ειχα πετάξει το κουτι δεν δέχτηκαν αντικατάσταση με άλλο δίσκο μόνο με τον ίδιο...

Τον εκανα διαμορφωση τον καινούργιο και ολα δειχνουν μια χαρα μονο που τώρα μετά απο 2-3 μέρες μου ξανα ζητησε να τον κάνω διαμόρφωση ξανά....

Τον εβγαλα απο τον πρίξα και τον ξανα εβάλα και λειτουργει κανονικά αλλα κατι μου λεει οτι θα το ξανα αντιμετωπίσω αυτο το πρόβλημα...μπορω να κανω κατι?

Δημοσ.
Πηγα στα media Markt οπου και το αγόρασα ομως επειδη ειχα πετάξει το κουτι δεν δέχτηκαν αντικατάσταση με άλλο δίσκο μόνο με τον ίδιο..

Και ποιο είναι το πρόβλημά σου;

Δημοσ.

δεν ειναι λογικο να σου ζηταει καθε λιγο format. να πας να στον αλλαξουν ξανα. και αυτοι με τη σειρα τους το δινουν πισω, οποτε... μη το σκεφτεσαι καν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...