Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 8.04 και πρόβλημα με κάρτα γραφικών!

jimel7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κλείσε τα visual effects και ξανα δοκίμασε...

Δεν τα είχα ανοίξει, εκάνα όμως reboot και τώρα είναι κανονικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! παιδιά για την άμεση βοήθειά σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν θέλεις εφέ ακολούθησε τις οδηγίες εδώ

http://vistakiller.blogspot.com/

Ευχαριστώ πολύ chek2fire το έχω διαβάσει, είναι πολύ χρήσιμο! Αν δεν κάνω λάθος είχες έναν ανάλογο οδήγο και για τις παλιότερες εκδόσεις.

Είναι θέμα του emerald που θα πρέπει να εγκαταστήσεις και να δουλέψεις. Δοκίμασε την λυση που προτείνω στον οδηγό ώστε να φορώνει τον emerald όποτε ανοίγεις το compiz.

Δεν είναι να περάσεις μόνο αλλά να περάσεις και την καταχώρηση όπως λέω στον οδηγό στις ρυθμίσεις του compiz. Για να το περάσεις θα πρέπει πρώτα να έχεις κλειστό το compiz και μετά να το ανοίξεις.

Αν εννοείς στο advanced desktop effects settings την ρύθμηση emerald --replace, την έκανα και πάλι τίποτα. Επίσης δεν μου αλλάζει τα θέματα το emerald και εκεί ακολούθησα τον οδηγό αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Παρατήρησα στο οδήγο το εξής, στο σημείο που γράφει για το simple config settings manager, έχει μια φωτό και βλέπω ότι το Accesibillity είναι enable, ενώ σε έμενα disabled. Το αναφέρω μήπως έχει σχέση.

Δεν έχει σχέση το Accebilllity. Kαταρχήν κλείσε το compiz και πρόσθεσε την εντολή στο πεδιο που λέει ο οδηγός. Μετά κάνε restart τον xserver μπες στο σύστημα και δες αν η εντολή έχει παραμείνει. Μετά άνοιξε ξανά το compiz και πάτα alt+f2 και δώσε

emerald --replace

και πες μας τι έγινε.

Δεν έχει σχέση το Accebilllity. Kαταρχήν κλείσε το compiz και πρόσθεσε την εντολή στο πεδιο που λέει ο οδηγός. Μετά κάνε restart τον xserver μπες στο σύστημα και δες αν η εντολή έχει παραμείνει.

Ναι έχει παραμείνει.

Μετά άνοιξε ξανά το compiz και πάτα alt+f2 και δώσε

emerald --replace

και πες μας τι έγινε.

Δεν άλλαξε τίποτα, το πρόβλημα παραμένει.

Αύριο θα βγάλω το compiz και θα το ξανα περάσω ακολουθώντας πιστά τον οδηγό σε περίπτωση που μου έχει διαφύγει κάτι.

Το ίδιο θα κάνω και για το emerald, τουλάχιστον να μπορώ να αλλάζω τα θέματα

Mε το compiz ανοιχτό πάτα ξανά alt+F2 και δώσε

gtk-window-decorator --replace

Δες αν σου φορώσαν τα παράθυρα. Για το emerald δες αν έχεις κάποιο θέμα εγκατεστημένο μέσω του emerald theme manager.

Mε το compiz ανοιχτό πάτα ξανά alt+F2 και δώσε

gtk-window-decorator --replace

Δες αν σου φορώσαν τα παράθυρα. Για το emerald δες αν έχεις κάποιο θέμα εγκατεστημένο μέσω του emerald theme manager.

Δυστυχώς τα παράθυρα δεν φόρτωσαν ούτε τώρα.

Για το emerald έχω κάνει κάποια θέματα import αλλά δεν αλλάζει σε κάποιο από αυτά. Όταν τα δοκιμάζω κλείνω το compiz έτσι ώστε να φορτώσει τα παράθυρα.

Μα το emerald δουλεύει μόνο με το compiz και ποτέ χωρίς αυτό. Δεν ξέρω τι γίνετε και αρνειτε πεισματικά να φορτώσει πάντως νομίζω ότι κάτι δεν κάνες σωστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...