poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 και Εμενα έχει πολλά disconnects, πρόκειται να τον αλλάξω στο τέλος. Εμενα πάντως έχει πολλά disconnects, και στο pro online εχει αρκετα lags otan exoυμε disconects κανουμε δοκιμη με αλλο ρουτερ με κατι ποιο σταθτερο δηλαδη siemens η speedtouch και αν δεν πετυχει ζηταμε αλλαγη προφιλ.πεφτει η ταχυτητα υποχρεωτικα αλλα γινετε πιο σταθερη η γρμαμη.δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα συν οτι τα disconects θα παραμεινουν και με αλλον Provider οταν ειναι θεμα χαλκου.εγω πχ εχω κλεισει και 15 μερες Online χωρις κανενα disconect επειδη εχω καλο χαλκο.καποιος αλλος μπορει να εχει την ιδια ετερεια και να ειναι 100 μετρα πιο κατω και να εχει απειρα disconects.ακομα και στο ιδιο σπιτι πολυκατοικια μπορει καποιος να παιζει κανονικα και ο αλος να εχει disconects.
runner1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως μετά από 25 μέρες περίπου (σχεδόν έναν μήνα!!!) αναγκαστικά "εκανε" επανεκκίνηση του router μου η.............ΔΕΗ!!!!! Και υπόψιν......από torrents ταχύτητα downloading.......σταθερά πάνω από 1.0MB/sec με συγχρονισμό 13 κάτι! Τα αποτελέσματα είναι από Νέα Σμύρνη στην πλατεία!
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 13 μβιτ =1300 κατι kilobytes.αν εισαι νεα σμυρνη κανονικα θα πρεπε να παιζεις παραπανω.ισος προβλημα χαλκου πολλες φορες αλλα ενταξει.εχεις βαλει φιλτρα παντου?
user12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μια ερώτηση για ποιόν λόγω μπορεί να αυξηθεί το noise margin? Η απόσταση απο dslam δεν έχει αλλάξει.Και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της forthnet είναι χάλια.
telarin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 εδώ και 4 μήνες που έχω βάλει 2play (πριν είχα οτε γραμμή forthnet σύνδεση), τα πράγματα δυστυχώς χειροτέρεψαν, συγχρονίζει γύρω στα 14 από 18, οι ταχύτητες μει'ωθηκαν και στο dd και στα torrent, αλλά το χειρότερο πάρα πολλά disconnect (χωρίς να κάνει αυτόματα connect μετά από 1-1,5 λεπτό όπως έκανε προ 2play, και αρκετές φορές συνεχόμενα, σαν να γίνεται επίτηδες). Τώρα κάνει dc και αρχίζω τα restart μπας και ξανασυνδεθεί (δεν πιάνει το repair connection). Δεν έχω αλλάξει τπτ από hardware - software ρυθμίσεις κλπ.
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μια ερώτηση για ποιόν λόγω μπορεί να αυξηθεί το noise margin?Η απόσταση απο dslam δεν έχει αλλάξει.Και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της forthnet είναι χάλια. α.δεν αυξανεται το noise margin.ειναι και λιγο δισκολο για να το εξηγησω με απλα λογια. οσο χαλαει η ποιοτητα του χαλκου πχ σκουρια,κομμενο καλωδιο ,βραχυκυκλωμενο καλωδιο τοσο το margin μειωνεται.αλλα επειδη ο καθε provider σε κλειδωνει με καποιο συγκεκριμενο margin αυτο εχει σαν αποτελεσμα να πρεπει να σε κλειδωσει πιο χαμηλα σε ταχυτητα για να ειναι το margin πχ 6.το dslam δεν αλλαζει γνωμη και σου λεει α ας τον κλειδωσω πιο χαμηλα σε ταχυτητα.ολα ειναι με βαση το χαλκο.η αποσταση δεν αλλαζει αλλα αλαζει η ποιοτητα πχ λογο υγρασιας σκουριας. εδώ και 4 μήνες που έχω βάλει 2play (πριν είχα οτε γραμμή forthnet σύνδεση), τα πράγματα δυστυχώς χειροτέρεψαν, συγχρονίζει γύρω στα 14 από 18, οι ταχύτητες μει'ωθηκαν και στο dd και στα torrent, αλλά το χειρότερο πάρα πολλά disconnect (χωρίς να κάνει αυτόματα connect μετά από 1-1,5 λεπτό όπως έκανε προ 2play, και αρκετές φορές συνεχόμενα, σαν να γίνεται επίτηδες). Τώρα κάνει dc και αρχίζω τα restart μπας και ξανασυνδεθεί (δεν πιάνει το repair connection). Δεν έχω αλλάξει τπτ από hardware - software ρυθμίσεις κλπ. το κακο ειναι οτι και σε αλλη ετερεια να πας θα παρεις ακριβως τον ιδιο χαλκο καλωδιο που εχεις και τωρα.το μονο που μπορει να γινει ειναι ειτε με πιο σταθερο ρουτερ η σου αλλαζουν το margin δηλαδη το βαζουν πχ απο 6 σε 8 ωστε να εχει μεγαλυτερο ευρος και να ειναι πιο δυσκολο να κανει disconnect.και κατι που δεν καταλαβα.που κλλαει το repair connection?αυτο ειναι για να φτιαχνει την συνδεση μεταξυ pc και ρουτερ και οχι μεταξυ ρουτερ κai isp.
gr234567 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 έχω ενάμιση χρόνο 2play, αρκετά ευχαριστημένος μόνο η ταχύτητα κλειδώνει στα 12 mbps(νέα σμύρνη μένω), κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα το συνιστώ
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 οτι μενεις νεα σμυρνη δνε λεει κατι.το βασικο ειναι οτι ενας μπορει να μενει απεναντι στιν πλατεια της νεας σμυρνης που ειναι ο οτε και ο αλλος να μενει στην αλλη γωνια της νεας σμυρνης.ειναι οπως ειναι με ζωγραφου.οσοι ειναι απο ουλωφ παλμε και προς βασιλισσης σοφιας ειναι >17 ενω αυτοι που μενουν προς τα πανω προς πανεπιστημιο οσο πιο ψηλα τοσο πιο αργα.
gvasilis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Και εγω ρε παιδια ενδιαφέρομαι για το forthnet 2play ,,αλλά επειδή χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για επαγγελματικούς λόγους πρεπει να είμαι σίγουροσ ότι δεν θα έχω πρόβλημα διακοπής του τηλεφώνου...Θα μου το παρέχει αυτό>??Και να ρωτήσω πόσο καιρό παίρνει να γίνει η ενεργοποιηση στο δίκτυο της forthnet?? εγω εχω εδω κ 7 μηνες το 2play κ δεν ειχα ουτε ενα προβληματακι! καθε μερα τηλ κ καθε μερα ιντερνετ!!! τωρα οσο για την ενεργοποιηση δεν θυμαμαι!! sorry! αλλα δεν νομιζω να χα μεινει χωρις τηλ!
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 η ενεργοποιηση μπορει να παρει σε ολες τις ετερειες απο 2 εβδομαδεσ μεχρι αστο καλυτερα.επισης θεωρητικα το down time ειναι λιγοτερο απο 10 λεπτα.βεβεα αν υπαρχει βλαβη εκει αλλαζουν ταπραγματα.και μην πει καποιος πως γινετε να παιζει ο χαλκος στον εναν και οχι στον αλλον γιατι ναι γινετε.οπως επισης μπορει να ειναι και αλλα προβληματα.καλωδια στον αερα και παει λεγοντας.καλωδια μη πιασμενα σωστα βραχυκυκλωματα που δεν φαινοντουσαν σε 1 mbit συνδεση.
georgemvg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Που μπορώ να μάθω τι απόσταση έχω από dslam για να δω αν αξίζει τον κόπο για forthnet? Πρέπει να πάρω την forthnet ή τον OTE;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αν έχεις ήδη adsl μπορούμε να σου πούμε θεωρητικά πόση είναι η απόσταση βάση των db του downstream line attenuation που θα δείχνει στο router... αν δεν έχεις adsl δυστυχώς δεν μπορείς να μάθεις...
georgemvg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 A σωστά. Το έκανα πριν 1-2 μήνες, αλλά δεν θυμάμαι τι είχε δείξει. Είπαμαι οτι με αλλαγή παρόχου η απόσταση μένει η ίδια; update: o υπολογιστής του adsl.gr μου λέει ότι θεωρητικά θα πιάνω 21,7 mbit/s. 16db θόρυβο έχω!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 άρα λογικά θα είσαι στα 19-20mbit...
kikoath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Με 18 θόρυβο αυτή τι στιγμή είμαι στα 21.5 αλλά με πειραγμένο snr μέσω του dmt tool. Και είμαι online για 15 μέρες χωρίς καμία αποσύνδεση μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.