Προς το περιεχόμενο

forthnet 2 play, λέει;;;;

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω ενα 1mbit:shock: και δεν παει αλλο... δεν μου αρκει!(α επισης δν πιανει ουτε τα 100κbit οταν κατεβαζω :cry: και λιγοτερο)

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
giorgosa5 ναι δυστυχώς τα pings της Forthnet είναι πίκρα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάζεις από adsl2+ σε g.dmt αν θες χαμηλότερα pings σε games

φιλε σε ευχαριστω για την ενημερωση δεν το γνωριζα.

πηγα στο siemens και ειναι τσεκαρισμενα και τα 2 να ξετσεκαρω το adsl 2? και να αφησω μονο το αλλο?

Δημοσ.
g.dmt = μεχρι 8 mbit adsl2 μεχρι 12 adsl2+ μεχρι 24.αν πας σε g.dmt ισως κλειδωσεις σε fast αντι interleave και φτιαξουν τα Ping.

poulinos γεια σου. το αλλαξα τωρα και κλειδωσα στα 8,4

με το adsl 2+ κλειδωνω απο 9,6 το χειροτερο μεχρι 11,6 το καλυτερο.

θα δοκιμαδω με τα pig kai σας λεω.

Δημοσ.

Παιδιά συγκριτικά με το 2play της HOL ποιό μου προτείνετε (περιοχή: κέντρο Θεσσαλονίκης); Έχουν το ίδιο πάγιο και τις ίδιες υπηρεσίες (εκτός κι αν δεν πρόσεξα κάτι). Με τι κριτήριο να διαλέξω;

Δημοσ.
Παιδιά συγκριτικά με το 2play της HOL ποιό μου προτείνετε (περιοχή: κέντρο Θεσσαλονίκης); Έχουν το ίδιο πάγιο και τις ίδιες υπηρεσίες (εκτός κι αν δεν πρόσεξα κάτι). Με τι κριτήριο να διαλέξω;

Φίλη που της πρότεινα να βάλει Forthnet στο κέντρο και της είπα ότι θα αργήσει κάνα 3μηνο, έκανε αίτηση και σε ΑΚΡΙΒΩΣ 1 μήνα της έκαναν την σύνδεση. Μάλιστα, επειδή είναι πολύ κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ, κλειδώνει στα 23.997 Kbit! :confused:

Δημοσ.
Φίλη που της πρότεινα να βάλει Forthnet στο κέντρο και της είπα ότι θα αργήσει κάνα 3μηνο, έκανε αίτηση και σε ΑΚΡΙΒΩΣ 1 μήνα της έκαναν την σύνδεση. Μάλιστα, επειδή είναι πολύ κοντά στο κέντρο του ΟΤΕ, κλειδώνει στα 23.997 Kbit! :confused:

Στο σπίτι που θα πάω (τέλη του μήνα μετακομίζω) δεν υπάρχει γραμμή ΟΤΕ διότι αυτή την περίοδο δεν έμενε κανείς. Οπότε μπορεί να αργήσουν περισσότερο απ' ότι για την μεταφορά από ΟΤΕ σε Forthnet. Στη HOL που ρώτησα μου είπαν 30-40 εργάσιμες. Εγώ θα μένω δίπλα στη Ροτόντα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Έχω forthnet 24αρι και σταθερό ΟΤΕ. Λέω να βάλω και σταθερό Forthnet. Στο σπίτι έχει γίνει εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ (οχι από τον ΟΤΕ). Θα έχω πρόβλημα στο σταθερό λόγω του τηλ. κέντρου;

Δημοσ.
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Έχω forthnet 24αρι και σταθερό ΟΤΕ. Λέω να βάλω και σταθερό Forthnet. Στο σπίτι έχει γίνει εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ (οχι από τον ΟΤΕ). Θα έχω πρόβλημα στο σταθερό λόγω του τηλ. κέντρου;

οχι δεν θα εχεις προβλημα εκτος αν το τηλεφωνικο σου κεντρο ειναι isdn οποτε μετα δεν θα παιζει με pstn εκτος αν μπενει προσθηκη καρτας.κατα τα αλλα τα τηλ κεντρα υποστηριζονται κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...