VagosM Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι κάτοχος 2play εδώ και 2 μήνες , δεν έχω αλλό τον οτέ και τα πάγια του αλλά μονο 79,8 τους δύο μήνες που μου έρχετε ο λογαριασμός. adsl φτάνει τα 20mb.
mchatz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το έκανα κι εγώ switch από OTE και otenet σε 2Play Forthnet....Κέντρο αθήνας, ικανοποιητικότατες ταχύτητες....Χρόνος ικανοποίησης της αίτησης λιγότερο απο 2 εβδομάδες, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ διακοπή στην τηλ σύνδεση μου (τηλ απο ΟΤΕ, και μια ωραία πρωία...ξαφνικά forthnet και τηλ και internet, χωρίς πρόβλημα....) ....εκεί που είχα πρόβλημα ήταν με την otenet η οποία επέμενε να με θεωρεί συνδρομητή της τους επόμενους 2 μήνες (οσο για το customer care....ναι, είναι μάλλον δύσκολο να τους πιάσεις σε ώρες ημέρας....Παντελή, Πάνο, Νεκτάριε και οι λοιποί....κάντε κάτι γι αυτό
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το έκανα κι εγώ switch από OTE και otenet σε 2Play Forthnet....Κέντρο αθήνας, ικανοποιητικότατες ταχύτητες....Χρόνος ικανοποίησης της αίτησης λιγότερο απο 2 εβδομάδες, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ διακοπή στην τηλ σύνδεση μου (τηλ απο ΟΤΕ, και μια ωραία πρωία...ξαφνικά forthnet και τηλ και internet, χωρίς πρόβλημα....) ....εκεί που είχα πρόβλημα ήταν με την otenet η οποία επέμενε να με θεωρεί συνδρομητή της τους επόμενους 2 μήνες (οσο για το customer care....ναι, είναι μάλλον δύσκολο να τους πιάσεις σε ώρες ημέρας....Παντελή, Πάνο, Νεκτάριε και οι λοιποί....κάντε κάτι γι αυτό κανεις δεν θα σε ακουσει απο τους πανω πανω(ΜΙΛΤΟ).συνηθως τους ακουμε εμεις οταν μας χρειαστουν αυτοι η οι κολλητοι τους.
Ampalon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Απο τα οσα εχω ακουσει θα συμφωνησω κι εγω οτι ειναι και θεμα τυχης να σου κατσει να δουλευει καλα.Εμενα εδω στον Βολο εκαναν ακριβως οσο μου ειχαν πει οτι θα κανει (5 εβδομαδες),το τηλεφωνο και το ιντερνετ δουλευουν μια χαρα.Σε torrents δηλαδη αμα πιασει πολλους seeders φτανει και τα 1,7mb/sec σταθερα μεχρι να τελειωσει.Το μονο αρνητικο ειναι οτι μια στο τοσο το ιντερνετ ειναι σαν να κολλαει.Ουτε με επανεκκινηση του ρουτερ διορθωνεται ουτε με τιποτα.Απλα μετα απο κανα μισαωρο το πολυ θα φτιαξει μονο του.
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 pppoe με llc το εχεις?αν οχι τοτε βαλτο pppoe
notios7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 θεμα τυχης και καλωδιων ειναι ολα.απλα στον οτε εχεις συνεργειο στην πορτα σου οποτε χρειαστεις.
toni50 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 μια ερωτηση... και στα 24mbit θα πληρωνω 40ευρωπουλα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 39.50 euro είναι το 2Play της Forthnet νομίζω
toni50 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 ναι την forthnet λεω... αν βαλω 24mbit θα πληρωνω 39,50???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 αν η περιοχή σου καλύπτεται από το ιδιόκτητο της Forthnet θα πληρώνεις 39.50 για το 2Play
toni50 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 εγω για παραδειμα μενω στην νικαια...καλυπτεται??? ξερει κανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.forthnet.gr υπάρχει wizard που βάζεις το τηλέφωνο σου και βλέπεις αν υπάρχει κάλυψη από ιδιόκτητο... επίσης υπάρχουν γενικότερα όλες οι πληροφορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν...
giorgosa5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε για να καταλαβης ενα θα σου πω. εχω φορθνετ και το πρωι εχω pig 60-70 και το μεσημερι και μετα 120 και βαλε. σε λιγο θα αφησω την 24 και θα παρω ενα 1 mb ισα ισα για σερφαρισμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 giorgosa5 ναι δυστυχώς τα pings της Forthnet είναι πίκρα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάζεις από adsl2+ σε g.dmt αν θες χαμηλότερα pings σε games
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 αν η περιοχή σου καλύπτεται από το ιδιόκτητο της Forthnet θα πληρώνεις 39.50 για το 2Play ι νικαια καλυπτεται. μια ερωτηση... και στα 24mbit θα πληρωνω 40ευρωπουλα??? ειναι μεχρι 24 mbit οχι 24 οπως σε ολες τις ετερειες. β.αναλογως τι θελει ο καθενας την συνδεση.εγω πχ δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν με νοιαζει το Ping και ποτε δεν το εχω τσεκαρει.voip παιζω κανονικα.κλειδωνω 15 mbit kιακ ατεβαζω 1500+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.