Προς το περιεχόμενο

forthnet 2 play, λέει;;;;

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω το συγκεκριμένο πακέτο, αλλά είμαι εκτός δικτύου της forthnet. Θα συμφέρει τελικά ή όχι? θα πληρώνω 39,90 το μήνα συν το πάγιο από τον ΟΤΕ? Αν ναι, στον ΟΤΕ τί θα πληρώνω, το πάγιο της απλής γραμμής και της DSL? Αν μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει το τοπίο θα ήταν καλά.

Ευχαριστώ πολύ!

Γενικά τί μου προτείνετε; Forthnet ή κάποια άλλη εταιρεία; Τί συμφέρει. Λάβετε υπόψη ότι είμαι εκτός ιδιωτικού δικτύου. Μόνο ΟΤΕ έχει εδώ!

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η forthnet είναι μια πού αξιόπιστη εταιρία.Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος.Στην συνιστώ.Περίμενε λίγο όμως να ακούσεις και άλλες απόψεις.

Δημοσ.

εγω εχω forthnet εδω και 4 χρονια, και μπορω να πω πως ειμαι πολλη ευχαριστημενος...ενα προβλημα ομως..που μαλλον θα διωρθωθει ελπιζω, ειναι το customer care, το παραχεσα...ν...το θεμα...45 λεπτα αναμονης..αλλα μην νομιζεις πως θα το χρειαστεις καθολου, μια στο τοσο θα εχεις καποιο προβλημα. Παντως, ερχονται και αλλα πλουσια δωρα απο forthnet, Οπως η αγορα της NOVA..δηλαδη, οπου νανε θα μας κανουν και την προσφορα για 3PLAY. TV + Telephony + Internet.

NOVA!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε όχι και καλό χαλκό poulinos! Δηλαδή εμείς που έχουμε 19Mbit τι να πούμε :P

Κι εγώ προτείνω Forthnet, αλλά αν είναι να μην σε καλύπτει το δίκτυό της, τι να το κάνεις...

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με το double play της forthnet ΑΛΛΑ.... (υπάρχει και αλλά), στο τριόροφο κτίριο έχουμε και οι τρείς όροφοι 2 play, οι δύο άλλοι στο ξεκάρφωτο είχαν πρόβλημα με το σταθερό τους, δηλαδή....

στον έναν ξαφνικά το σταθερό νέκρωσε (σα να μην ήταν στην πρίζα, DSL δεν είχε), στον άλλον ξαφνικά μετά από μήνες λειτουργίας, άρχισαν να ακούγονται ψηφιακά παράσιτα στο σταθερό (σαν να μην είχε φίλτρο dsl).

Στην πρώτη περίπτωση πήρε μιάμιση εβδομάδα να διορθωθεί (το κόστος αφαιρέθηκε από το λογαριασμό), στη δεύτερη δεν ξέρω γιατί η βλάβη δεν έχει διορθωθεί ακόμα εδώ και 2 μέρες.

Δεν ξέρω αν φταίει η forthnet, να πω την αλήθεια μάλλον για μαλακία OTE μου μοιάζει, τουλάχιστον στη πρώτη περίπτωση.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε όχι και καλό χαλκό poulinos! Δηλαδή εμείς που έχουμε 19Mbit τι να πούμε :P

πολύ καλό χαλκό? :o

Δημοσ.

Και εγω ρε παιδια ενδιαφέρομαι για το forthnet 2play ,,αλλά επειδή χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για επαγγελματικούς λόγους πρεπει να είμαι σίγουροσ ότι δεν θα έχω πρόβλημα διακοπής του τηλεφώνου...Θα μου το παρέχει αυτό>??Και να ρωτήσω πόσο καιρό παίρνει να γίνει η ενεργοποιηση στο δίκτυο της forthnet??

Δημοσ.
Και εγω ρε παιδια ενδιαφέρομαι για το forthnet 2play ,,αλλά επειδή χρησιμοποιώ το τηλέφωνο για επαγγελματικούς λόγους πρεπει να είμαι σίγουροσ ότι δεν θα έχω πρόβλημα διακοπής του τηλεφώνου...Θα μου το παρέχει αυτό>??Και να ρωτήσω πόσο καιρό παίρνει να γίνει η ενεργοποιηση στο δίκτυο της forthnet??

κανεις δεν μπορει να σου το εγγυηθει.οταν ειναι για επαγεματικους σκοπους καλο ειναι να εχεις 2 νουμερα ενα σε οτε παντα και ενα αλλο στον εναλακτικο για τα δωρεαν τηλεφωνα.οποτε και να γινει κατι με του εναλακτικου στην χειροτερη κανεις δωρεαν προωθηση στου οτε.

Δημοσ.

Εγώ έχω 2play, αν και δεν θυμάμαι καλά, οπότε σου απντάω στο περίπου, θα υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα στο τηλέφωνο, όχι όμως κάτι σημαντικό. Όσο για την ενεργοποίηση παίρνει μερικές εβδομάδες!

Δημοσ.

ρε παιδες επειδη το σκεφτομαι και γω να ρωτησω κατι σχετικο.

Το τηλεφωνο με forthnet εξαρταται απο το ρευμα? δλδ αν δεν δουλευει το modem (με διακοπη ρευματος πχ) δε δουλευει και το τηλεφωνο, ή ειναι ασχετο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...