bill_2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια , μετα απο την ζημια που επαθα με το G5 2,7 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262527 θελω να ρωτησω το εξης , πως και με ποιο τροπο μπορω να ξανατρεξω τον σκληρο ο οποιος ειχε μεσα το λειτουργικο μου και ολα τα δεδομενα που ειχα ? αυτη την στιγμη κανω δουλεια με εναν Macbook pro, και περιμενω τον καινουργιο μου Macpro .. 3 ερωτηματα θα κανω 1. μπορω με καποιον τροπο να τρεξω τον σκληρο απο τον G5 με το Macbook pro ? 2.η απο τον καινουργιο μου Mac pro ? 3.παιζει ρολο που ητανε στυμενο σε power pc και οχι σε intel που εχουνε το macbook και mac pro ? ευχαριστω
darklordvader77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δεν ξερω φιλε μου τι μπορει να γινει αν τον βαλεις στο MBP ή στο καινουργιο Mac Pro κ αν θα λειτουργησει.. ppc κ intel αρχιτεκτονικες συνηπαρχουν εκτος κ αν ειχες χρησιμοποιησει το slimmer, αν κ θα σε περιοριζει σε μερικα App ΌΧΙ στο λειτουργικο σου συστημα. Το μόνο που θα σε συμβουλευα ειναι να παρεις ενα κουτι κ να τον συνδεσεις μεσω USB/Firewire καπου κ να παρεις backup τα δεδομενα σου.. Αφου το κανεις αυτο, θα σαι οκ να πειραματιστεις περαιτερω, αλλα εκ του ασφαλους!
bill_2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Το μόνο που θα σε συμβουλευα ειναι να παρεις ενα κουτι κ να τον συνδεσεις μεσω USB/Firewire καπου κ να παρεις backup τα δεδομενα σου.. Αφου το κανεις αυτο, θα σαι οκ να πειραματιστεις περαιτερω, αλλα εκ του ασφαλους! αν εκανα αυτο που λες και εβρησκα απο καποιον εναν powerpc θα το τρεξει κανονικα ? περα απο το backup με ενδιαφερουνε και καποια αλλα που δεν νομιαζω να βρισκονται μονο με buckup ! οπως links,mails ... αναμενω ακομα καμια απαντηση μηπως εχει δοκιμασει κανεις κατι παρομοιο η τελος να ξερει αν γινεται ...
dali13gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να bootάρεις σε άλλο μηχάνημα με αυτόν τον δίσκο. ΑΛΛΑ θα μπορέσεις να πάρεις ΟΛΑ τα backup που χρειάζεσαι. Π.χ. μέσα στο User/Library/Mail θα βρεις όλα τα mailboxes και accounts που είχες στο G5. Τα κάνεις backup και τα πετάς μέσα στον αντίστοιχο φάκελο του νέου Mac. Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τον Safari.
bill_2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ευχαριστω παιδια θα παρω ενα κουτι να βαλω τον σκληρo και θα προσπαθησω για backup ..
bill_2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 και ομως το bootare ο macbook τον σκληρο του G5 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.