Προς το περιεχόμενο

Αποθηκευση φωτογραφιων

fagib2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις κανενα προγραμματακι η καποιο addon γιa firefox με το οποιο να μπορω να αποθηκευσω ολες τις φωτο απο ενα σιτε? (μονο τις φωτο ομος ολες μαζι κ οχι μια μια)

Δημοσ.

Ψάξε στα addons εγώ τα χα ψάξει σχεδόν όλα (κανα 2 μπορεί και 3 ώρες να πήρε)

Υπήρχαν απο όσο θυμάμαι ένα addon για να κατεβάζεις όλα τα links η όλες τις εικόνες απο μια σελίδα δεν θυμάμαι σίγουρα αν ήταν για εικόνες η για links η για κάτι άλλο.

Υ.Γ.

Πάντως απο τη λίστα έχω να σου προτείνω τα εξής addons.

ittm8bacjajjmfix1f9o.jpg

Το agging : τα tabs σκουριάζουν (γίνονται προς το καφε η ότι χρώμα θες) καθως περνά η ώρα δίχως να το κοιτάξεις έτσι ώστε να ξέρεις ποια δεν έχεις τσεκάρει

Το Check for change: έλέγχει καθε Χ δευτρόλεπτα η λεπτά ένα κείμενο για αλλάγή σε μια σελίδα (π.χ. το όνομα απο τον τελευταίο που απάντησε στο topic σου ;))

Δημοσ.

Ουάου GiorGhino. Και ο firefox σε πόση ώρα ανοίγει;

Πάντως να προσθέσω και και το AdBlockPlus. Έχω να δω το Ads by Google και τις άλλες αηδίες διαφημιστικά πολύ καιρό. Μέχρι και σύσταση έγινε στους προγραμματιστές του να το σταματήσουν γιατί άκουσον-άκουσον παραποιεί τα δεδομένα των ιστοσελίδων και θεωρείται hacking. (βρε ουστ από δω).

Τώρα για σένα fagib2002, αυτό που θέλεις λέγεται download spiders ή media crawlers.

Υπάρχουν πολλές υλοποιήσεις και αυτό που κάνουν είναι να αποθηκεύουν ολόκληρη σελίδα ή μέρος της για offline browsing. Μπορείς να το ψάξεις αν θέλεις.

Βρήκα μερικά, όπως το BitVo, το WebStripper, ή για τον Firefox δες το addon DownThemAll στο οποίο μπορείς να φιλτράρεις ότι θέλεις να κατεβάσεις.

Δημοσ.

Κανει κανα 10-15 δευτερόλεπτα αλλα δεν με πειράζει. Μια φορά τον ανοίγω και είναι συνέχεια ανοιχτός.

Ήμουν πολύ επιφυλακτικός όταν τα έψαχνα. Ήθελα να βάλω πραγματικά χρήσιμα add ons και όχι να το γεμίσω με βλακείες.

Έψαξα ένα βράδυ όλες τις σελίδες και κατέλειξα σε αυτά.

Εμένα το flashblock λάλησε σε κάποια φάση και ακόμα και να του λεγα, δεν έπαιζε τα video του youTube και έτσι το έβγαλα

Υ.Γ.

Α ναι μορε το download the all! Για αυτό σου έλεγα και εγώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...