xalazoxtipimeno Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδια. Πριν ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα έχω διαβάσει τα άρθρα του Angelos0 και δε βρήκα βοήθεια. Έχω laptop το οποίο είναι πίσω από ένα router Baudtec TW263R4 και εγκατεστημένα vista premium. έχω απενεργοποιημένο το firewall των windows έχω δηλώσει TCP και UDP 1412 στο dc++ έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα 192.168.1.1 που αναφέρονται στο portforwarding για το συγκεκριμένο μοντέλο της baudtec. έχω ελέγξει απο ιστοσελίδα αν οι θυρες 1412 είναι ανοιχτές (είναι) έχω απενεργοποιήσει SPI και firewall απο 192.168.1.1 Το antivirus που έχω, nod32 δεν αποκλείει κάποιο πρόγραμμα Στο dc++ μου βγάζει downloading public hub list χωρίς όμως να κατεβαίνουν ποτέ. Τι φταίει;:cry: Μέχρι και passive έγινα, αλλά τίποτα!!!! και δυναμική ip έβαλα, αλλά τζίφος....
Droidlock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Για ψαξε για hublist στο διαδυκτιο , θα κανεις copy/paste την διευθυνση στο dc++. Επισης θα σου προτεινα να εγκαταστησεις το Apex dc++.
xalazoxtipimeno Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 για hublist το έχω κάνει, αλλά τπτ. Το apex DC++ τι είναι??? Από ότι έψαξα στο google το apex DC++ δεν πρέπει να είναι συνβατό με vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.