AKOYLINI Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 παίδες για βοηθήστε λίγο,έχω ένα ups και σήμερα χρειάστηκε να δουλέψει,απάνω έχω μόνο το philips του οτε και τίποτε άλλο.σε 5 λεπτά το πολύ αδειάζει η μπαταρία η δεν ξέρω τι. έβγαλα το philips και έβαλα έναν ανεμιστήρα χώρου θεωρώντας ότι ο ανεμιστήρας θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα απ ότι το router. με τον ανεμιστήρα απάνω το ups κράτησε 30 λεπτά!!!!
AKOYLINI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Belkin 350W,είναι με ολοκαίνουργια μπαταρία.
phph Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Και πως ξέρεις ότι αδειάζει η μπαταρία και δεν κλείνει λόγω χαμηλού φορτίου; Βάλε ανεμιστήρα και router μαζί για να δεις.
AKOYLINI Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Και πως ξέρεις ότι αδειάζει η μπαταρία και δεν κλείνει λόγω χαμηλού φορτίου; Βάλε ανεμιστήρα και router μαζί για να δεις. τι εννοείς λόγο χαμηλού φορτίου ? και αν βάλω και τα 2 μαζί τι πρέπει να περιμένω να δω? sorry που σε ρωτάω άλλα δεν κατάλαβα τι αποτέλεσμα θες να δεις.
phph Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν UPS που δεν μπορούν να δουλέψουν με χαμηλό φορτίο. Όταν του βάζεις μόνο το router ίσως θεωρεί ότι δεν έχει φορτίο και κλείνει (οπότε εσύ νομίζεις ότι τέλειωσε η μπαταρία). Αν ο ανεμιστήρας έχει όντως μεγαλύτερη κατανάλωση όπως λες, ίσως ξεπερνάει το κατώτερο όριο λειτουργίας του ups, οπότε αυτό κλείνει όντως όταν τελειώνει η μπαταρία. Αν βάλεις και τα 2 μαζί, τότε δεν πρέπει να κλείσει στα 5', αλλά σε χρόνο μεταξύ 15' και 30'. Ή αλλιώς βάλε μόνο το router έχοντας φορτίσει την μπαταρία και μόλις κλείσει το ups (στα 5'), τότε βάλε τον ανεμιστήρα. Αν όντως έχει τελειώσει η μπαταρία ο ανεμιστήρας δε θα πρέπει να δουλέψει καθόλου. Αν όμως δουλέψει για 10' με 15' τουλάχιστον, αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία δεν εξαντλήθηκε, αλλά το ups έκλεισε λόγω χαμηλού φορτίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.