hackman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Συμβαινει το εξης:μου χαλαει η εικονα ενω τα λαμπακια ειναι ο.κ(?)(?).Κλασσικο προβλημα....υπερθερμανσης.Το θεμα ειναι οτι εχω βαλει δυο ανεμιστηρακια και arctic silver.. δουλεψε για λιγο!!Τι αλλο μπορω να κανω εκτος απ'το να το πεταξω??Αν παρω καινουριο,εχει διορθωσει η ms το προβλημα ή θα μου χαλασει τριτη κονσολα??
ultralisk Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 στείλτο για επισκευή...γιατί να πάρεις άλλη κονσόλα?
hackman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ειναι χακαρισμενο..ασε που στελνουν τισ ασπαστες κονσολες τωρα!Παντως δεν συμφερει να δωσω 140e για επισκευη...
takis3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καπου διαβασα οτι υπαρχει ενα κιτ που ξανακολας την gpu χωρις ψυχρες κολησεις αλλα πρεπει να ειναι τεχνικος αυτος που θα το κανει και να ξερει. Ειναι οριστικη λυση αλλα κοστιζει αρκετα το κιτ αυτο και θελει γνωσεις στις κολησεις.
hackman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 η υπερθερμανση προκαλει αποκολληση της gpu...αν ξανα κολληθει θα λυθει το προβλημα?
Apokleiros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Γερμανια γρηγορα και γραψε σε ενα χαρτακι οτι θες οποιαδηποτε κονσολα εκτος απο κονσολα με drive liteon!:lol: και θα σε φτιαξουν εκει τα παλικαρια!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.