TITANASX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα μετά τα drivers της motherboard για to Ethernet τα εγκαθιστώ και δεν δουλεύουν....έχω windows xp sp2...
godslayerxp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα μετά τα drivers της motherboard για to Ethernet τα εγκαθιστώ και δεν δουλεύουν....έχω windows xp sp2... Κοίτα στο bios αν και τα 2 LAN είναι enabled (ή τουλάχιστον αυτό που θες)
TITANASX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Φίλε είναι ενεργά αλλά πάλλει δεν δουλευουν... Δείχνουν ότι ψαχνουν Ip αλλά συνεχίζουν να το κάνουν επαπιρον....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 όταν λες δεν δουλεύουν τι ακριβώς εννοείς? τι προσπαθείς να κάνεις?
TITANASX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ψαχνουν ip αλλά δεν βρίσκουν και συvεχια ψαχνουν τι προσπαθώ να κανό το πιο φανερό πράμα να συνδεθώ στο δίκτυο και στο ιdernet
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο για σιγουριά? το βρίσκω περίεργο να βλέπει στο device manager της κάρτες δικτύου (χωρίς θαυμαστικό και έτσι για πρόβλημα) και να μην παίζει αυτό που λες... είναι στο automatic για τις IP κτλπ έτσι?
Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ψάχνουν είναι όχι πσαχνουν δοκίμασε με καρφωτές Ip παίζουν έτσι ?
TITANASX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 αν και είχα δοκιμάσει με σταθερή ip ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα ευχαριστώ παντός...
Vatos_locos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 στο event log στα Win έχεις τίποτα errors ?
andreaslfc Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με άλλο motherboard της Asus και η καλύτερη λύση που έκανα ήταν να κάνω disable τις onboard κάρτες δυκτίου και να πάρω μια κάρτα δυκτίου σε pci.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.