dimitra_m3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά και γω που θέλω να πάρω τον ΗΡ 6845 λέτε να μην κάνω επέκταση εγγύησης??
nikolasR200 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Νομίζω τα 2 χρόνια είναι καλό όριο!! Αλλά το θέμα είναι ότι με τη διαφορά στα λεγόμενα απ'τη μία των εταιρειών και από την άλλη της νομοθεσίας, μήπως ταλαιπωρηθείς παραπάνω..Αν και πρέπει να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε!!
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα...δλδ,χτύπα ξύλο, αν πάθει κάτι το λαπτοπ μου μετα τα 2 χρόνια εγγυήσης θα πρέπει να πληρώσω? δλδ ποιά είναι τα δικαιώματα μου με βάση πάντα τη νομοθεσία?
nikolasR200 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα...δλδ,χτύπα ξύλο, αν πάθει κάτι το λαπτοπ μου μετα τα 2 χρόνια εγγυήσης θα πρέπει να πληρώσω? δλδ ποιά είναι τα δικαιώματα μου με βάση πάντα τη νομοθεσία? Αν πάρεις την επέκταση εγγύησης από ένα σε τρία χρόνια σαφώς και δεν χρειάζεται να πληρώσεις..Εγώ αναφερόμουν στο θέμα των δύο χρόνων, που ενώ τα μεν προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση οι εταιρείες "παρέχουν" ένα έτος εγγύηση!!
nikolasR200 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Γνωρίζει κανένας κάτι για αυτό?? http://support.microsoft.com/kb/932520 σήμερα ανοίγοντας τον υπολογιστή πήρα ένα error message και ψάχνοντας, οδηγήθηκα σε αυτό..υπάρχει κάποια λύση!? εκτός από το "αγνοήστε το" Έχει καταφέρει κανένας να ολοκληρώσει τη registration του mcafee?? γιατί εγώ πάντως όχι..
21century Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Λοιπόν η hp κάνει αλλού τα ωραία ματια, αν ψάξετε θα δείτε ότι σε Ελλάδα παρέχει για ίδια μοντέλα 1 χρονο εγγύηση κι 2 για Τουρκία και τα κριτήριά της ειναι αστεία αλά διότι δεν υπάρχουν .Συστηνω σε κάθε αγορά σου να ασκείς τα δικαιώματά σου που απορρέουν και απο την ευρωπαική νομοθεσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.