nikolasR200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχω ψηθεί να χτυπήσω ένα laptopάκι και πιο πολύ κλίνω στην επιλογή του HP Pavilion dv6840ev..Σε λεφτά θα προτιμούσα κάτι παρακάτω βέβαια (αν κάποιος έχει να προτεινει κάτι άλλο) αλλά μέχρι εκεί μπορώ να το παλέψω..φαντάρος γαρ..Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι αν χρονικά είναι καλή στιγμή να το πάρω, ή αν θα πρέπει να περιμένω λίγο γιατί λογικά από Σεπτέμβριο θα αρχίσουν προσφορές λόγω σχολείων/σχολών κλπ.. Τι πιστεύετε.... p.s. διάβασα σε ένα άλλο topic το θέμα με τις NVidia http://tech.pathfinder.gr/IT/hardware/632051.html με δεδομένο ότι είναι καιρό γνωστό (σύμφωνα και με την ημερομηνία δημοσιευσης του άρθρου) παίζει στα μοντέλα που είναι τώρα στην αγορά να έχει λυθεί το θέμα!?
nikolasR200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 p.s.2 Κατά πόσο θα πρέπει να επιμείνω στην ύπαρξη θύρας HDMI..? Δεν έχω HomeCinema, μόνο μια Samsung 40" TFT LCD και ο κολλητός μου έχει φαγωθεί να μην "συμβιβαστώ με μηχάνημα χωρίς HDMI θύρα..Ρωτάω γιατί πχ υπάρχουν αρκετά αξιοπρεπή laptop Acer,TOshiba,HP αλλά τα'χω αποκλείσει λόγω έλλειψης HDMI..
TechnoState Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 κατα την αποψη μου...ακου τον κολλητο σου, καλα κανει κ επιμενει... τωρα για τον χρονικο οριζοντα που βαζεις, αυτο ειναι ενα διαχρονικο debate που παντα θα μενει χωρις λυση.... Φθινοπωρο που ανοιγουν τα σχολεια ή Χριστουγεννα σε εορταστικες προσφορες? Χριστουγεννα η Φεβρουαρη που μπαινουν κ οι εκπτωσεις? Φεβρουαρη η Πασχα σε καμια πασχαλινη προσφορα? Πασχα ή καλοκαιρι στις εκπτωσεις του Ιουλιου? (..οπως το παμε θα εισαι λελε κ θα χρειαστεις μονο ενα ταβλι...πληρες ) κανεις δεν θα σου απαντησει κατι με σιγουρια... εγω πιστευω πως παντα στην αγορα υπαρχουν προσφορες αναλογα απο ποια οπτ.γωνια τις κοιτας, που κ πως ψαχνεις. Κ φυσικα το θεμα θελει κ μια μικρη δοση τυχης(στο καταλληλο σημειο την καταλληλη στιγμη)...
nikolasR200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ναι έχεις δίκιο, ειδικά στους Η/Υ δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσεις με τη λογική ότι θα πέσουν οι τιμές, γιατί τότε θα έχει βγει κάτι καλύτερο και θα θες το καλύτερο.. Το μοντέλο που ανέφερα το HP Pavilion dv6840ev πως σου φαίνεται? κινείται στα 850ευρώ..
XLV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχω ψηθεί να χτυπήσω ένα laptopάκι και πιο πολύ κλίνω στην επιλογή του HP Pavilion dv6840ev..Σε λεφτά θα προτιμούσα κάτι παρακάτω βέβαια (αν κάποιος έχει να προτεινει κάτι άλλο) αλλά μέχρι εκεί μπορώ να το παλέψω..φαντάρος γαρ..Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι αν χρονικά είναι καλή στιγμή να το πάρω, ή αν θα πρέπει να περιμένω λίγο γιατί λογικά από Σεπτέμβριο θα αρχίσουν προσφορές λόγω σχολείων/σχολών κλπ.. Τι πιστεύετε.... p.s. διάβασα σε ένα άλλο topic το θέμα με τις NVidia http://tech.pathfinder.gr/IT/hardware/632051.html με δεδομένο ότι είναι καιρό γνωστό (σύμφωνα και με την ημερομηνία δημοσιευσης του άρθρου) παίζει στα μοντέλα που είναι τώρα στην αγορά να έχει λυθεί το θέμα!? Θα σου έλεγα να περιμένεις, αν ήθελες να πάρεις κάποιο laptop με intel integrated graphics, και αξίζει να περιμένεις να παρουσιαστούν πολλά μοντέλα με το 4500HD.. αν όχι, θα σου έλεγα να μην περιμένεις, πάντα κάτι καλύτερο βγαίνει λίγο αργότερα.. το μόνο σημαντικό είναι ότι αγοράζεις, να το χρειάζεσαι πραγματικά ( άτιμη καταναλωτική μανία.. ) και να το χρησιμοποιήσεις αμέσως..
TechnoState Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 το βρισκω ...πληρες, ειναι κ HP και εχει τουλαχιστον 2χρονακια εγγυηση τοτε θα ναι αγορα η οποια θα σε υποστηριξει κ θα δουλεψεις κ μετα το στρατο σιγουρα... αν ομως το θες μονο για τη θητεια σου, για καμια ταινια κ κανα ελαφρυ(παντα) παιχνιδι τοτε μην δωσεις τοσα πολλα, παρε κανενα psp ...γινονται ομηρικες μαχες στο PRO, στον ΕΣ
nikolasR200 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έλα όμως που μόλις είδα ότι υπάρχει και το dv6845ev με blueray.. αυτό θα το έλεγα πιο πλήρες.... Δεν το θέλω μόνο για τη θητεία, θέλω να το "κρατήσω" και γιατί όχι να αντικαταστήσω και το desktop που την έχει την ταλαιπωρία του..Και μόλις είδα, ότι όλη τη σειρά Aspire 5920G η Acer αναφέρει HDMI θύρα ενώ στο eshop αυτό αναφέρεται σε συγκεκριμένα μοντέλα..
TechnoState Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 blueray????πολυ καλυτερα....Κοιτα, οσο μεγαλωνει το cash συνηθως τοσο καλυτερο μηχανημα παιρνεις... Επισης αποψη μου, μακρια απο ACER
Heatspreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δεν υπάρχει λόγος να πάρει Laptop με HDMI. Μπορεί άνετα να συνδέσει το Laptop στη TV και αν έχει έξοδο DVI, με έναν μετατροπέα. Όσον αφορά τον ήχο τώρα ένα καρφάκι σε RCA, θα κάνει άψογα τη δουλειά του. Αν βέβαια δεν υπάρχει σκοπός να συνδέσεις το Laptop με τη TV, τότε δεν υπάρχει λόγος να έχει έξοδο DVI. Μία άλλη επιλογή θα ήταν να πας και σε Mac. Είναι λίγο ακριβά, αλλά θα έχει πολύ καλή μπαταρία που θα σε κρατάει πολλές ώρες. Φυσικά μπορείς άνετα να πετάξεις και Windows και θα είσαι άρχοντας. Φυσικά με μία τέτοια επιλογή, ξεχνάς τα παιχνίδια. Επίσης όσον αφορά την Acer, καλύτερο θα ήταν να την αποφύγεις όπως λέει και ο φίλος. Αν και κάτοχος Acer Aspire 1650z, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ακόμα και στο τομέα του Service. Πολύ καλή λύση τέλος θεωρώ και τα Mutlirama/turbox Laptops τα οποία είναι σε πολύ χαμηλές τιμές και έχουν και τρομερά καλό Service.
nikolasR200 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πολλές αρνητικές γνώμες ακούω για acer..αν και η εμφάνιση του 5920g με δελέαζε περισσότερο από αυτή του hp..Να μπω στον κόπο να ρωτήσω που οφείλεται αυτό το κλίμα? Στο κακό service όπως διαβάζω σε άλλα θέματα? στο ότι είναι επιρεπή σε βλάβες?
understatement Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μιας και ρώτησες στο άλλο topic, θα σου πρότεινα χωρίς καμία επιφύλαξη τον Toshiba Satellite A300-17S, αρκεί να τον αγοράσεις διαδικτυακά απο το ΠΛΑΙΣΙΟ (με υποχρεωτική παραλαβή στο σπίτι). Η τρέχουσα προσφορά (top web offer) είναι ?809 KAI με 12 άτοκες δόσεις! Με τα λεφτά που γλιτώνεις, αγοράζεις + 2GB RAM ή την +2 χρόνια επέκταση εγγύησης που είναι σε προσφορά, πάλι στο ΠΛΑΙΣΙΟ, με ?69. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1137581 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977927&product=778680 Άν σε ενδιαφέρει κάτι σε 17" υπάρχει και ο Satellite P300-134 με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με τον Α300-17S και ακριβότερος μόνο κατά 20 euro. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1137743 Για συγκρίσεις τιμών skroutz.gr
nikolasR200 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, με μόνο μείον ίσως την απουσία HDMI..απ'όσα βλέπω μέχρι τώρα η πιο ολοκληρωμένη περίπτωση μου φαίνεται αυτή του HP dv6845ev με μόνο "μείον" τα 2gb ram.. Αξίζει να συμπεριλάβει κάποιος και επέκταση εγγύησης με κόστος γύρω στα 100ευρώ?
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Καλυτερα περίμενε τα καινουρια montevina laptops!
Heatspreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Στο κακό Service. Τα ανταλλακτικά έρχονται απ'έξω οπότε αν δεν υπάρχει και στο εξωτερικό, περιμένεις και περιμένεις. Το δικό μου, έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω και το μόνο που παρουσίασε ήταν βλάβη στο DVD-RW, το οποίο είναι τρομερό καθώς διαβάζει τα πάντα, αλλά συνήθως χαλάνε. Μου το αντικατέστησαν αμέσως. Βέβαια πήγαν να με χρεώσουν λέγοντάς μου ότι δεν είμαι στην εγγύηση επειδή το έχω πάνω από ένα χρόνο και τους είπα ότι είναι υποχρεωμένη από νομοθεσία της ευρωπαϊκής ένωσης να δίνουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση και το πρόβλημα λύθηκε.
nikolasR200 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δελεάζομαι πολύ γιατί είναι πιο οικονομικό..Και αν ισχύει αυτό για τα 2 χρόνια εγγύηση, δε χρειάζεται να πάρω και την επέκταση..Αλλιώς ακόμα και έτσι, με τη διαφορά στα λεφτά, μπορώ να βάλω πιο εύκολα την επέκταση από 1 σε 3 χρόνια..Με βλέπω να καταλήγω σε Acer..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.