Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
έγινε διαγωνισμός BEST HACKER OF THE YEAR και δεν το πήρα χαμπάρι:P τον έχω άνετα εδώ εγώ μπήκα στο PC ενός βλάκα μέσω msn :P

εγω μπηκα και πηρα το password (λιγο social engineering μερικα προγραμματα ,scripts κλπ και βουαλα )

τελος παντων εγω πιστευω οτι αυτες οι φημες περι 11ης σεπτεμβριου ειναι ψεματα σιγουρα προσπαθουν να του κλεισουν το στομα:X........

Δημοσ.
εγω μπηκα και πηρα το password (λιγο social engineering μερικα προγραμματα ,scripts κλπ και βουαλα )

τελος παντων εγω πιστευω οτι αυτες οι φημες περι 11ης σεπτεμβριου ειναι ψεματα σιγουρα προσπαθουν να του κλεισουν το στομα:X........

Τι; Δεν επεσαν οι πυργοι;

Δημοσ.
Τι; Δεν επεσαν οι πυργοι;

δεν εννοουσα οτι δεν επεσαν (λες οι αμερικανοι να τα εκαναν αορατα για να σκοτωσουν τον οσαμα μπιν λαντεν :shock:)ενοω οτι αποκλειεται να μπλαικεται με στην 11η το παιδι..

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, έμπαινε από το υπνοδωμάτιο του; Τι χάκερ όλων των εποχών; Ελεος...

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά, έμπαινε από το υπνοδωμάτιο του; Τι χάκερ όλων των εποχών; Ελεος...

E φυσικα...

Αμα ειχε εξοπλισμο και του παρειχαν οτι ηθελε ξερω εγω απο την ρωσσια π.χ. τοτε δεν θα ηταν τοσο δυσκολο οσο απο το δωματιο του...

Τελος παντων το παλικαρακι την πλακα του εκανε και επειδη τους ξεφτιλισε θα τον τιμωρησουν πηγαινοντας τον στο γκουανταναμο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...