koystado Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Γεια σας κανω μια αναβαθμιση στο pc και θέλω να μου πείτε καποιες πληροφορίες ωστε να βαλω σωστα τον επεξεργαστή πάνω στην μητρική χωρις να του κανω καποια ζημια.
phanispal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Πρόκειται για καινούρια μητρική και επεξεργαστή?
NemesisUltra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 αφαιρεις την ψυκτρα προσεκτικα .... βγαζεις το γερασμενο CPU και βαζεις τον νεο TURBATO προσεκτικα παντα αν δεις το Cpu εχει ενα βελακι > το ιδιο και η βαση > κατα αυτον τον τροπο τον βαζεις! βαλε την ψυκτρα σου (θα σου προτεινα μια νεα ψυκτρα με καλη παστα οπως Artic Sylver 5) προσεξε τις συνδεσεις σου!!!
koystado Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Πρόκειται για καινούρια μητρική και επεξεργαστή? ναι καινουρια ειναι και η μητρική και ο επεξεργαστης αλλα και τα υπολοιπα αλλα τα αλλα ξερω να τα τοποθετω μονο τον επεξεργαστη δεν ξερω να βαζω
phanispal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δεν είναι τίποτα, εξάλλου δεν μπαινει ανάποδα... Η ψύκτρα θέλει λίγη προσοχή, να βεβαιωθείς οτι κούμπωσε καλά. Για ποια μητρική και επεξεργαστή μιλάμε?
koystado Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 μητρική την asus p5b και επεξεργαστή τον Intel Pentium Dual Core E2200
Vatos_locos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 και να θες δεν μπορείς να τον βάλεις λάθος δεν θα κλείνει το LGA οπότε μόλις το δεις θα καταλάβεις πως μπαίνει την ψήκτρα να προσέξεις μόνο που σου είπανε
overclockerd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Στο socket LGA 775 πλώς πρόσεχε τα 4 κλίπακια να είναι στάθερα και να μην κουνίεται η ψύχτρα,επίσης θέρμοαγώγιμη πάστα έχει πάνω η stock ψύχτρα, αν βάλεις κάποια άλλη απώ΄σε την με το χέρι σου σε όλη την επίφανεια του επεξεργαστή και μετά βάλε απο πάνω την ψύχτρα, όσδον αφορά τον επεξέργαστη απλώς τόποθετησε τον όπως βλέπεις στίς οδήγιες και του επεξέργαστη και της Mobo θα κάταλαβεις!(και εγώ όταν πήρα τον δικό μου απο τίς οδηγίες τα κατάφερα) οπώς είπε και ο πάνος δεν θά κλεινει το LGA αν βάλεις λάθος τον επέξεργαστη, κάλη τύχη!
koystado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Στο socket LGA 775 πλώς πρόσεχε τα 4 κλίπακια να είναι στάθερα και να μην κουνίεται η ψύχτρα,επίσης θέρμοαγώγιμη πάστα έχει πάνω η stock ψύχτρα, αν βάλεις κάποια άλλη απώ΄σε την με το χέρι σου σε όλη την επίφανεια του επεξεργαστή και μετά βάλε απο πάνω την ψύχτρα, όσδον αφορά τον επεξέργαστη απλώς τόποθετησε τον όπως βλέπεις στίς οδήγιες και του επεξέργαστη και της Mobo θα κάταλαβεις!(και εγώ όταν πήρα τον δικό μου απο τίς οδηγίες τα κατάφερα) οπώς είπε και ο πάνος δεν θά κλεινει το LGA αν βάλεις λάθος τον επέξεργαστη, κάλη τύχη! την stock ψυχτρα θα βαλω οποτε δεν χρειαζομαι παστα, οπως ειδα και σε ενα video το ιδιο με σενα λεει (http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM)
koystado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 για να μην ανοιγω νεο θεμα για να λειτουργουν οι μνημες ram σε dual channel πρεπει να τις τοποθετησω με καποιο συγκεκριμενο τροπο??
costas ioannoy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 για να μην ανοιγω νεο θεμα για να λειτουργουν οι μνημες ram σε dual channel πρεπει να τις τοποθετησω με καποιο συγκεκριμενο τροπο?? πρεπει να τις βαλεις στα slot με το ιδιο χρωμα. Κοιτα και στο manual της μητρικης σου
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Καταρχήν πρέπει να είναι ίδιας χωρητικότητας οι μνήμες τις οποίες θα βάλεις σε slots του ίδιου χρώματος. Ποια μητρική έχεις;
koystado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 την asus P5B εχω η οποια εχει 4 υποδοχες αλλα πανω κατω καταλαβα πως πρεπει να ειναι ωστε να δουλεψουν σε dual channel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.