NOPSTRIM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά σε όλους! Εχω έναν σκληρό 500GB Τον έχω χωρίσει σε 2 Partitions 1=130GB 2=370GB Εχω XP αλλά θα κάνω Format και θα βάλω VISTA. Η ερώτηση μου είναι, αν μεγαλώσω το partition των Windows από 130 σε 250 στο Partition που έχω τα downloads μου, υπάρχει περίπτωση να έχω data corruption; η τα προγράμματα θα είναι άθικτα και το partition θα δημιουργηθεί απλά από άθικτο χώρο;
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Θεωρητικά δε θα έχεις πρόβλημα. Αλλά κι από στατιστικής απόψεως να το δεις, υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους. Γι' αυτό και το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για το resize κάπου λέει "backup your data before proceed". Προσωπικά, όσες φόρες χρειάστηκα το resize, πήρα το "ρίσκο" και όλα πήγαν καλά.
NOPSTRIM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σκέφτομαι αν είναι, να το κάνω αφού κάνω το format... μέσα από το disk manager
we_will_rise Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μόνο με το πρόγραμμα του Norton δεν θα έχεις πρόβλημα, το έχω επιχειρήσει πολλές φορές μόνος μου και στο τέλος έκανα φορμάτ σε όλο τον σκληρό....
gfilippas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Οι πιθανότητες να πάνε όλα όπως πρέπει (αν δεν κάνεις εσύ λάθος), είναι 99%. Δεν θα χάσεις τίποτα απολύτως. Με όποιο πρόγραμμα και αν το κάνεις. Αν όμως θες να είσαι 100% σίγουρος για τα δεδομένα σου, κάνε αντίγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.